Her får du en opskrift på lækker torskeburger. Det er en nem og hjemmelavet fiskeburger, der laves med paneret torsk, dildmayo og salat.
Torskeburger er en lækker burger til dig, der elsker fisk og burger.
Paneret torsk er nemt at lave, og så passer torsken fremragende i en skøn burger med salat og den lækre dildmayo.
Jeg beregner en fiskeburger pr. person - det plejer at være nok.
Der kan serveres pommes frites eller en lækker salat til.
Opskrift på torskeburger
Ingredienser
- 500 gram torsk torskefilet uden skind og ben
- 2 æg sammenpisket
- rasp gerne pankorasp
- salt og friskkværnet peber
- 4 burgerboller gerne hjemmelavede burgerboller
- 1 portion dildmayo gerne hjemmelavet mayo med dild
- salat
- 0,5 rødløg i tynde skiver
- 0,5 agurk i skiver
Sådan gør du
- Torskefileterne skæres ud i passende portionsstykker - ca. 125 gram pr. styk. Bed eventuelt fiskehandleren om at filetere torsken og skære den ud.
- Slå æg ud i en dyb tallerken, og kom rasp i en anden. Torskefileterne paneres nu i æg og rasp og lægges til side.
- Steg torskefileterne i rigelig mængde olie og smør - ca. 5 minutter på hver side, og krydr til sidst med salt og friskkværnet peber. Se mere om stegning af paneret torsk her.
- Burgerbollerne gøres klar. Køb burgerbollerne - eller følg linket længere oppe og bag dem selv. Det er ret nemt. Snit også agurk og rødløg.
- Smør både pver- og underbolle med dildmayo, og læg lidt salat på underbollen.
- Byg derefter din torskeburger på med stegt torsk, rødløg, agurk og overbolle. Sværere er det ikke.
Næringsindhold
Tips
Den færdige torskeburger serveres straks, eventuelt med hjemmelavede pommes frites til.
Du kan også blande en god salat med ærter, hjertesalat, agurk og majs.
Se også disse lækre opskrifter med torsk:
Indbagt torsk med spinat og feta
Torskepakke med asparges og nye kartofler
Fisk i fad med porrer og gulerod
Comments
No Comments