En nem opskrift på hjemmelavet dildmayo. En god mayo med frisk dild, og den kan bruges til fritter, i burger eller sandwich og meget andet.
Dildmayo er en fantastisk nem og lækker mayo, der kan bruges til mange forskellige ting.
Jeg plejer at anvende den til at smøre burgerboller med (især til burgere med fisk er den perfekt), men også sandwich, eller server den til bønnefritter og i øvrigt alle øvrige slags fritter.
Opskrift på dildmayo
Dildmayo - lækker mayonnaise med dild
Ingredienser
- 100 gram mayonnaise - gerne min hjemmelavede mayonnaise
- 1 bundt dild
Sådan gør du
- Kom mayonnaise i en lille skål. Du kan både bruge en købt mayo - eller lave din egen selv. Følg linket under ingredienser.
- Snit et lille bundt dild med en skarp kniv, og kom dilden ned til mayonnaisen. Om du vil have lidt eller meget dild i din mayo er det op til dig.
- Vend din dildmayo rundt og smag til med salt og peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdige dildmayo kan nydes med det samme.
Jeg bruger den til alt fra hjemmelavede fiskefrikadeller til bønnefritter og som mayo i mine burgere og sandwiches.
Mayo med dild og kapers
Du kan også lave mayo med kapers. Det smager nemlig også godt.
Her anvendes cirka en spiseskefuld kapers, der hakkes fint og blandes i.
Holdbarhed
Hvor længe holder en hjemmelavet dildmayo så?
Stil rester hurtigt på køl, og her kan de holde sig i op til en uge.
Del dine ideer og tanker med os andre her: