• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Tomater med balsamico og oregano bagt i ovnen

Tomater med balsamico og oregano bagt i ovnen

Billede resultat for bagte tomater med balsamico
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
160
SHARES
FacebookMessenger160PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  10. november 2023 - Udgivet:  19. juni 2018

Her er en nem opskrift på tomater med balsamico, der er cherrytomater, som bages i ovnen med balsamico, olie og lidt oregano.

Denne opskrift på tomater med balsamico er en klassisk grundopskrift, der er så simpel, at det simpelthen ikke kan blive nemmere.

Men ofte er disse enkle opskrifter jo også de bedste, fordi der ikke bliver smagsforvirring, når der er få, gode ingredienser. Denne er uden undtagelse,

Balsamico giver tomaterne en super dejlig smag, som virkelig leder tankerne hen på Italien og de gode måltider i støvlelandet.

Den kan du her skabe i dit eget køkken, og så kan tomaterne bruges til en række varme retter og stege.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på bagte tomater med balsamico

Billede med intense tomater
Holger Rørby Madsen

Nemme bagte tomater med balsamico, olie og oregano

4.67 fra 3 stemmer
Her er en nem opskrift på tomater med balsamico, der er cherrytomater, som bages i ovnen med balsamico, olie og lidt oregano.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 17 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g cherrytomater
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagsesalt
  • 1 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde
 

  1. Cherrytomater skylles unden den kolde hane, og tørres af i et rent viskestykke. De skal være helt tørre.
  2. Læg tomaterne i et lille ildfast fad.
  3. Balsamico og olivenolie dryppes over, hvorefter tomaterne vendes forsigtigt rundt.
  4. Drys så med salt og oregano.
  5. Stil fadet med cherrytomaterne ind i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft, og her skal de bages i cirka 12 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering og andre opskrifter

De færdigbagte tomater serveres straks som tilbehør til en tapas, retter med kød eller en god pasta.

Pas dog lige på varmen, når I spiser dem, da de kan være meget varme indeni.

Her er tre forskellige opskrifter på retter, som egner sig glimrende til de bagte tomater.

Husarsteg - nem og lækker opskrift

4.7 fra 84 stemmer
Husarsteg er en klassisk ret, hvor en nakkefilet fyldes med en lækker svampeblanding, og steges som vildt i ovnen. Med en himmelsk sovs til.
Gå til opskrift
billederesultat for husarsteg

Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin

5 fra 8 stemmer
Kvalitets opskrift på nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin og kalvefond. Tilberedningen gør kødet super mørt og særdeles velsmagende.
Gå til opskrift
nakkefilet langtidsstegt i fad

Pasta med grøntsager

4.8 fra 5 stemmer
Her får du en opskrift på pasta med grøntsager og kylling, der laves med fløde. En lækker, nem og hurtig pastaret til hverdagens aftensmad.
Gå til opskrift
billederesultat for pasta med grøntsager og kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required