Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Tomater med balsamico og oregano bagt i ovnen

Tomater med balsamico og oregano bagt i ovnen

Billede resultat for bagte tomater med balsamico
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
160
SHARES
FacebookMessenger160PinterestEmailSMS

Her er en nem opskrift på tomater med balsamico, der er cherrytomater, som bages i ovnen med balsamico, olie og lidt oregano.

Denne opskrift på tomater med balsamico er en klassisk grundopskrift, der er så simpel, at det simpelthen ikke kan blive nemmere.

Men ofte er disse enkle opskrifter jo også de bedste, fordi der ikke bliver smagsforvirring, når der er få, gode ingredienser. Denne er uden undtagelse,

Balsamico giver tomaterne en super dejlig smag, som virkelig leder tankerne hen på Italien og de gode måltider i støvlelandet.

Den kan du her skabe i dit eget køkken, og så kan tomaterne bruges til en række varme retter og stege.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på bagte tomater med balsamico

Nemme bagte tomater med balsamico, olie og oregano

Holger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 12 minutter min
Samlet tid: 17 minutter min
Her er en nem opskrift på tomater med balsamico, der er cherrytomater, som bages i ovnen med balsamico, olie og lidt oregano.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g cherrytomater
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagsesalt
  • 1 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  1. Cherrytomater skylles unden den kolde hane, og tørres af i et rent viskestykke. De skal være helt tørre.
  2. Læg tomaterne i et lille ildfast fad.
  3. Balsamico og olivenolie dryppes over, hvorefter tomaterne vendes forsigtigt rundt.
  4. Drys så med salt og oregano.
  5. Stil fadet med cherrytomaterne ind i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft, og her skal de bages i cirka 12 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering og andre opskrifter

De færdigbagte tomater serveres straks som tilbehør til en tapas, retter med kød eller en god pasta.

Pas dog lige på varmen, når I spiser dem, da de kan være meget varme indeni.

Her er tre forskellige opskrifter på retter, som egner sig glimrende til de bagte tomater.

Husarsteg
Husarsteg er en klassisk ret, hvor en nakkefilet fyldes med en lækker svampeblanding, og steges som vildt i ovnen. Med en himmelsk sovs til.
Se opskriften her
Billede af husarsteg.
Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin
Kvalitets opskrift på nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin og kalvefond. Tilberedningen gør kødet super mørt og særdeles velsmagende.
Se opskriften her
nakkefilet langtidsstegt i fad
Pasta med grøntsager
Her får du en opskrift på pasta med grøntsager og kylling, der laves med fløde. En lækker, nem og hurtig pastaret til hverdagens aftensmad.
Se opskriften her
billederesultat for pasta med grøntsager og kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required