Her får du en opskrift på pasta med grøntsager og kylling, der laves med fløde. En lækker, nem og hurtig pastaret til hverdagens aftensmad.
Pasta med grøntsager og kylling er en af de der middagsretter, som du kan lave både nemt og hurtigt.
Retten er fyldt med grøntsager, men der skal faktisk ikke så mange ingredienser i den.
Af grøntsager har jeg brugt spidskål, gulerødder og porre - og dertil altså kylling og fløde.
Ganske simpelt, men pastaretten smager fortrinlig godt.
Opskrift på pasta med grøntsager
Ingredienser
- 400 gram kyllingebryst - skåret i mindre tern
- 3 gulerødder - i små stænger, svarende til ca. 300 gram
- 2 porrer - i skiver
- 0,5 lille spidskål - halveret, snittet fint
- 3 deciliter fløde - måske lidt mere
- 1 potte persille - hakket
- 1 citron - lidt citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 500 gram pasta - frisk pasta, gerne tagliatelle
Sådan gør du
- Kyllingkødet skæres i mindre tern, der steges på en varm pande i lidt smør og olie. Må gerne tage lidt farve og skal gennemsteges. Krydres med salt og peber.
- Imens klargør du grøntsager, hvor gulerødder snittes i små stænger, porrer i skiver og spidskålen snittes fint. Du skal bruge ca. en halv spidskål.
- Tag det færdigstegte kyllingekød af panden og læg det på en tallerken.
- Kom en lille klat smør på panden, og steg nu gulerødder i ca. 3-4 minutter.
- Derefter kommes porrer og spidskål ved, og der steges videre i nogle minutter.
- Kom kyllingekødet tilbage på panden sammen med fløde. Du skal bruge ca. 3-4 deciliter fløde, afhængig af hvor meget flødesauce du ønsker til dine grøntsager med pasta.
- Den friske pasta koges i ca. 2 minutter i saltet vand.
- Smag retten til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber, og lige inden servering vendes hakket persille i.
Næringsindhold
Tips
Pasta med grøntsager og kylling serveres straks, hvor den friske pasta anrettes nederst, og derefter fordeles grøntsager og kylling ovenpå pastaen.
Drys gerne med lidt ekstra persille, og servér et stykke godt brød til.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments