Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Tilbehør til bøf

Tilbehør til bøf (sauterede forårsløg, squash og tomater)

Sauterede grøntsager er sundt tilbehør til bøf, og her er en hurtig kombination af friske forårsløg, squash og tomater. Smagt til med oregano. Foto: Guffeliguf.dk.
4.5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS
Indhold
  • Tilbehør til bøf
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på sundt tilbehør til bøf
  • Servering
  • Kommentarer

Tilbehør til bøf

Holger Rørby Madsen
4.5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Sauterede grøntsager er sundt tilbehør til bøf. Her er en hurtig kombination af friske forårsløg, squash og tomater smagt til med krydderier.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 squash (i mundrette stykker)
  • 1 bundt forårsløg (deles i 3 stykker)
  • 1 rødløg (grove både)
  • 12 tomater (i halve, gerne San Marzano)
  • oregano
  • timian
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Vask grøntsagerne grundigt.
  2. Skær squash i tykke skiver, som du deler i kvarte.
  3. Skær rødløg i grove stykker, og skær top og bund af forårsløgene. Del dem i tre stykker.
  4. Tomaterne deler du i halve.
  5. Kom en god klat smør på en varm pande, og lad det bruse af. Panden skal være godt varm, da du ellers risikerer, at grøntsagerne begynder at koge i stedet for at blive sauteret.
  6. Kom alle grøntsagerne i panden, og ryst den rundt.
  7. Ryst jævnligt, og sauter de friske grøntsager i 3-4 minutter. Ikke længere, da de skal være frisk og med lidt bid og friskhed i smagen. De skal ikke steges "trætte".
  8. Kom lidt frisk oregano og timian på. Har du ikke du ikke friske krydderurter, kan du sagtens også bruge tørrede.
  9. Drys med en lille smule salt, og giv grøntsagerne nogle gode vrid med peberkværnen.

Næringsindhold

Kalorier76kcalKulhydrater16gProtein4gFedt1gMættet fedt0.1gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt0.1gNatrium604mgKalium881mgKostfibre5gSukker10gVitamin A2612IUVitamin C53mgCalcium59mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på sundt tilbehør til bøf

Hvad er det bedste tilbehør til bøf? Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes en omgang sauterede grøntsager passer perfekt til bøffen.

Her har jeg sauteret forårsløg, rødløg, squash og dejlige tomater, som er smagt til med frisk oregano og timian.

Det giver en friskhed og smag, der er en god ledsager til bøfferne.

Husk ikke at stege grøntsagerne for længe - de skal helst have lidt bid og sprødhed.

Se også disse opskrifter:

  • Italiensk bøf
  • Hakkebøffer i svampesauce
  • Bøf med perlespelt
  • Engelsk bøf med bløde løg og skysovs

Servering

Server eventuelt grøntsagerne til en god tykstegsbøf med bagte jordskokker. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required