Indhold
Tilbehør til bøf
Ingredienser
- 1 squash (i mundrette stykker)
- 1 bundt forårsløg (deles i 3 stykker)
- 1 rødløg (grove både)
- 12 tomater (i halve, gerne San Marzano)
- oregano
- timian
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Vask grøntsagerne grundigt.
- Skær squash i tykke skiver, som du deler i kvarte.
- Skær rødløg i grove stykker, og skær top og bund af forårsløgene. Del dem i tre stykker.
- Tomaterne deler du i halve.
- Kom en god klat smør på en varm pande, og lad det bruse af. Panden skal være godt varm, da du ellers risikerer, at grøntsagerne begynder at koge i stedet for at blive sauteret.
- Kom alle grøntsagerne i panden, og ryst den rundt.
- Ryst jævnligt, og sauter de friske grøntsager i 3-4 minutter. Ikke længere, da de skal være frisk og med lidt bid og friskhed i smagen. De skal ikke steges "trætte".
- Kom lidt frisk oregano og timian på. Har du ikke du ikke friske krydderurter, kan du sagtens også bruge tørrede.
- Drys med en lille smule salt, og giv grøntsagerne nogle gode vrid med peberkværnen.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på sundt tilbehør til bøf
Hvad er det bedste tilbehør til bøf? Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes en omgang sauterede grøntsager passer perfekt til bøffen.
Her har jeg sauteret forårsløg, rødløg, squash og dejlige tomater, som er smagt til med frisk oregano og timian.
Det giver en friskhed og smag, der er en god ledsager til bøfferne.
Husk ikke at stege grøntsagerne for længe - de skal helst have lidt bid og sprødhed.
Se også disse opskrifter:
Servering
Server eventuelt grøntsagerne til en god tykstegsbøf med bagte jordskokker. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments