Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Tacos med hakket oksekød, salat og tacosauce

Tacos med hakket oksekød, salat og tacosauce

tacos fyld hakket oksekød opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Tacos kan fyldes med lige det man lyster, og her er det med hakket oksekød, salat, tomater, agurk, majs og selvfølgelig en småstærk tacosauce.

Det er måske lidt banalt at lave en opskrift på tacos, men jeg kan se en del brugere søger efter det på siden. Så derfor.

Og jeg har da også et par ekstra fif, der lige giver lidt ekstra til denne klassiske, mexicanske ret, som jo er næsten lige så populær i Danmark.

Når du laver kødsovsen kan du tilsætte en teskefuld løgpulver og en dåse hakkede tomater - det giver en mere smagfuld kødsovs.

Husk at brune det hakkede oksekød grundigt af. Det er ikke nok at give kødet farve - det skal have stegeskorpesmag! Dejligt ord. Stegeskorpesmag. Og vi ved jo alle hvad det betyder.

Tacos varmer du 15 minutter i ovnen ved 125 grader - så er de helt perfekte.

Og så skal du selvfølgelig have en god klat tacosauce på toppen, hvor jeg foretrækker medium styrke. Men du kan jo også vælge tøsedrenge-udgaven - eller den stærke.

Jeg har her brugt et brev af taco mix, som mest består af løg, chilipeber, spidskommen, hvidløg og oregano. Denne blanding kan du jo også bare vælge at krydre det hakkede oksekød med. Eller klik på linket og lav dit eget taco-krydderi.

Du kan stadig tilsætte vand - og så bare jævne kødsovsen med lidt Maizena, der udrøres i en smule koldt vand.

Ingredienser til tacos

400 gram hakket oksekød med fedtprocent på 10
1 brev Taco Spice Mix (40 gram)
1 teskefuld løgpulver
1 dåse hakkede tomater
1 deciliter vand
Olie til bruning af kødet

Salat til tacos

1 agurk i tern
12 cherrytomater i kvarte
300 gram majs
1 finthakket romainesalat

2-3 tacos eller tacoskåle pr. mand (flere hvis du er virkelig sulten).

Fremgangsmåde

  1. Kom lidt olie på en sauterpande eller stor pande, og varm det godt op ved høj varme. Brun så det hakkede oksekød. Her er det vigtigt, at kødet brunes godt, og det tager altså mindst fem minutter.
  2. Det giver en bedre smag til retten, og mange begår typisk den fejl ikke at brune hakket kød tilstrækkeligt. Det er altså ikke nok kun at give kødet farve!
  3. Kom så krydderiblandingen i sammen med løgpulver, vand og en dåse hakkede tomater, og rør rundt. Lad det stå og småsimre i 15 minutter.
  4. Samtidig sætter du tacos eller tacoskåle ind i ovnen ved 125 grader varmluft - her skal de også stå 15 minutter.
  5. Skær den friske agurk i små tern, tomaterne i små både, gør majs klar - og hak romainesalaten fint.
  6. Anret så med lidt salat i bunden af dine tacos eller skåle, dernæst kød, majs, agurk, tomatbåde, og slut af med en god klat tacosauce.

Jeg vil anbefale en god mexicansk øl til.

Se også mine opskrifter på:

  • Taco - 8 fakta du skal vide om mexicanske tacos
  • Mexicansk fyld til tortillas, tacos og burritos
  • Tacos med flankesteg og tomatsalsa
  • Tacos med ananassalsa, svinekød og chilimayo
  • Chili con carne opskrift med tacos af blå majs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.