• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Tacos med hakket oksekød, salat og tacosauce

Tacos med hakket oksekød, salat og tacosauce

tacos fyld hakket oksekød opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2023 - Udgivet:  4. januar 2016

Tacos kan fyldes med lige det man lyster, og her er det med hakket oksekød, salat, tomater, agurk, majs og selvfølgelig en småstærk tacosauce.

Det er måske lidt banalt at lave en opskrift på tacos, men jeg kan se en del brugere søger efter det på siden. Så derfor.

Og jeg har da også et par ekstra fif, der lige giver lidt ekstra til denne klassiske, mexicanske ret, som jo er næsten lige så populær i Danmark.

Når du laver kødsovsen kan du tilsætte en teskefuld løgpulver og en dåse hakkede tomater - det giver en mere smagfuld kødsovs.

Husk at brune det hakkede oksekød grundigt af. Det er ikke nok at give kødet farve - det skal have stegeskorpesmag! Dejligt ord. Stegeskorpesmag. Og vi ved jo alle hvad det betyder.

Tacos varmer du 15 minutter i ovnen ved 125 grader - så er de helt perfekte.

Og så skal du selvfølgelig have en god klat tacosauce på toppen, hvor jeg foretrækker medium styrke. Men du kan jo også vælge tøsedrenge-udgaven - eller den stærke.

Jeg har her brugt et brev af taco mix, som mest består af løg, chilipeber, spidskommen, hvidløg og oregano. Denne blanding kan du jo også bare vælge at krydre det hakkede oksekød med. Eller klik på linket og lav dit eget taco-krydderi.

Du kan stadig tilsætte vand - og så bare jævne kødsovsen med lidt Maizena, der udrøres i en smule koldt vand.

Ingredienser til tacos

400 gram hakket oksekød med fedtprocent på 10
1 brev Taco Spice Mix (40 gram)
1 teskefuld løgpulver
1 dåse hakkede tomater
1 deciliter vand
Olie til bruning af kødet

Salat til tacos

1 agurk i tern
12 cherrytomater i kvarte
300 gram majs
1 finthakket romainesalat

2-3 tacos eller tacoskåle pr. mand (flere hvis du er virkelig sulten).

Fremgangsmåde

  1. Kom lidt olie på en sauterpande eller stor pande, og varm det godt op ved høj varme. Brun så det hakkede oksekød. Her er det vigtigt, at kødet brunes godt, og det tager altså mindst fem minutter.
  2. Det giver en bedre smag til retten, og mange begår typisk den fejl ikke at brune hakket kød tilstrækkeligt. Det er altså ikke nok kun at give kødet farve!
  3. Kom så krydderiblandingen i sammen med løgpulver, vand og en dåse hakkede tomater, og rør rundt. Lad det stå og småsimre i 15 minutter.
  4. Samtidig sætter du tacos eller tacoskåle ind i ovnen ved 125 grader varmluft - her skal de også stå 15 minutter.
  5. Skær den friske agurk i små tern, tomaterne i små både, gør majs klar - og hak romainesalaten fint.
  6. Anret så med lidt salat i bunden af dine tacos eller skåle, dernæst kød, majs, agurk, tomatbåde, og slut af med en god klat tacosauce.

Jeg vil anbefale en god mexicansk øl til.

Se også mine opskrifter på:

  • Taco - 8 fakta du skal vide om mexicanske tacos
  • Mexicansk fyld til tortillas, tacos og burritos
  • Tacos med flankesteg og tomatsalsa
  • Tacos med ananassalsa, svinekød og chilimayo
  • Chili con carne opskrift med tacos af blå majs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her