Sådan laver du tacos med flankesteg. Meget nem aftensmad med tacoskaller, der fyldes med spidskål, mør flankesteg og en lækker tomatsalsa. Sundt og godt.
Tacos med flankesteg er lækker aftensmad med dansk spidskål og okse, der mødes med de mexicanske tacoskaller.
Det er en super lækker blanding, og samtidig er maden altså ret nem at lave.
Flankestegen kan du enten lave i ovnen, på panden eller i grillen, og det tager kun omkring 15 minutter.
Er du vild med syltede jalapenos? Jamen så kommer du da bare nogle af dem øverst på dine tacos. No problemos.
Opskriften er beregnet til fire personer. Antallet af tacoskaller afhænger af hvor meget fyld der kommer i dem, så måske skal du bruge flere end de 12, der er her angivet.
Ingredienser til tacos med flankesteg
Ca. 800 gram flankesteg
4 spiseskefulde olivenolie
1 strøgen teske spidskommen
1 teske paprika
1 teskehvidløgspulver
Flagesalt og friskkværnet peber
1 lille spidskål
2 spiseskefulde olivenolie
Lidt salt
Denne opskrift på tomatsalsa
12 tacoskaller - eller flere
Fremgangsmåde
- Olivenolie røres sammen med stødt spidskommen, paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
- Flankestegen pensles grundigt med marinaden.
- Steg den på panden i cirka syv minutter på hver side, på grillen ved indirekte varme i ca. 6-7 minutter på hver side eller i ovnen ved 175 grader i 15 minutter. Lad den hvile 10 minutter.
- Spidskålen snittes helt fint, og vendes med olie og salt.
- Lav tomatsalsa som anvist i linket.
- Skær flankestegen ud i meget tynde skiver på tværs af fibrene.
- Fyld tacoskaller med spidskål nederst, dernæst tyne skiver flankesteg - og top med tomatsalsa. Super nemt og lækkert.
Tacos med flankesteg er lækker aftensmad, der ikke er for tungt.
Se mere indhold her:
Del dine ideer og tanker med os andre her: