Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Spinatsalat med edamamebønner

Spinatsalat med edamamebønner

spinatsalat med edamamebønner
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
111
SHARES
FacebookMessenger111PinterestEmailSMS

En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.

Spinatsalat med edamamebønner er en både nem og sund salat, som de fleste vil elske.

Spinatbladene indeholder jo masser af sunde ting, og her er den i godt selskab med blandt andet de lige så sunde edamamebønner, avocado og mini mozzarella.

Du kan selvfølgelig også anvende almindelig mozzarella.

Anret salaten med min hjemmelavede basilikumspesto - eller brug oliedressingen som anvist længere nede. Pestoen er dog bedst.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Salat med edamamebønner
  • Spinatsalat med bacon
  • Salat med spinat og tomat
  • Bagte edamamebønner

Opskrift på spinatsalat med edamamebønner

Opskriften er beregnet som salat til fire personer.

Spinatsalat med edamamebønner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.
Antal: 4
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g spinat
  • 200 g edamame bønner
  • 1 avocado
  • 150 g mozzarella
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 1 potte basilikum

Fremgangsmåde

  1. Spinat skylles grundigt og slynges tør. Det er vigtigt at skylle spinat grundigt på grund af risiko for jordbakterier. Du kan også købe spinat, der allerede er skyllet og klar til brug.
  2. Edamamebønner koges et minut i spilkogende vand tilsat lidt salt, hvorefter vandet hurtigt hældes fra. Overhæld bønnerne med lidt koldt vand, og hæld også dette fra.
  3. Avocado skrælles og skæres i mindre tern.
  4. Rør olivenolie og citronsaft sammen til en nem dressing, og smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Bland spinatblade forsigtigt sammen med edamamebønner, og kom avocado og mozzarella ved. Her jeg anvendt mini mozzarella kugler, der er gode i salatskålen.
  6. Hæld dressingen over og så er din spinatsalat med edamamebønner klar til servering. Pynt gerne med friske blade basilikum. Eller brug min basilikumspesto.

Næringsindhold

Kalorier155kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Spinatsalaten serveres straks, og jeg bruger den til alt fra pastaretter til mere almindelige retter med kød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rikke Fogh skriver

    august 23, 2025 at 9:09 am

    Jeg brugte basilikumolie i stedet for alm. olie. Det blev virkelig lækkert og det kan godt anbefales😀 Skøn og nem salat 👍

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required