Spinatsalat med bacon og de fine, blanke belugalinser er en mættende salat, du kan spise til frokost med en skive godt brød.
Spinatsalat med bacon er en fyldig salat, som mætter godt i maven. Spinat vendes blandt andet med sprødt bacon og de flotte, blanke belugalinser.
Belugalinser har sit navn efter ægte beluga-caviar fra støren, da de ligner caviar i form og farve.
Opskrift på spinat med bacon
Spinatsalat med bacon, tomater og belugalinser
Ingredienser
- 1 pose spinat - skyllet
- 300 g bacon - i tern sprødstegt
- 1 sjat olivenolie
- 1 dl belugalinser - kogt og afkølet
- 200 g svampe - brune, i kvarte
- 150 g cashewnødder
- 1 hvidløg - solo, i små tynde skiver
- 20 basilikumblade
- 1 tsk aglio olio peperoncino
- 1 håndfuld feta - cremet, smuldret
- 250 g cherrytomater - halveret
Fremgangsmåde
- Hæld en god sjat olivenolie på panden, kom bacon på og svits til den er sprød.
- Tilføj svampe, hvidløg, basilikum og aglio olio peperoncino krydderi og svits til svampe er møre. Afkøl.
- Kom spinatblade op i et fad og tilføj belugalinser. Herefter de afkølede svampe samt væden, dernæst cherrytomat, cashewnødder og feta. Bland det sammen til din spinatsalat med bacon.
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Du kan servere denne lækre salat til et hjemmebagt brød som det italienske focaccia med rosmarin.
Prøv også at servere salaten med hjemmelavede croutoner eller rugbrødschips.
Se også nogle af vores andre opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Jeanie
Lækker fyldig salat👍😍