• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Vegetar

Spinatmuffins med feta, svampe og basilikum

Spinatmuffins
Disse spinatmuffins er fine som tilbehør til en god salat eller i picnickurven en hyggelig sommerdag. Foto: Rakel Seneca/Madensverden.dk.

Opdateret:  21. juni 2024 - Udgivet:  10. juni 2021

Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Spinatmuffins med feta, svampe og basilikum er det perfekte sunde mellemmåltid. som bare smager super godt. De er også gode til madpakker.
  2. Opskrift på spinatmuffins med feta og basilikum
  3. Sunde, lækre spinatmuffins med feta
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips og tilbehør
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift

Spinatmuffins med feta, svampe og basilikum er det perfekte sunde mellemmåltid. som bare smager super godt. De er også gode til madpakker.

Spinatmuffins med feta, svampe og basilikum er nemme at lave, og så smager de helt fantastisk.

Jeg bliver bare så glad, når jeg finder vegetaropskrifter på sunde mellemmåltider eller tilbehør, som smager godt samtidig.

Da de bages i muffinsforme, er de også praktiske at tage med i en madpakke eller i tasken som et lille mellemmåltid på vejen. På grund af det friske basilikum er de fulde af smag.

Så synes jeg også, at den grønne farve gør dem smukke og appetitlige. Og det er jo spinatens magi, som formår at gøre dem sunde men også flotte.

Opskrift på spinatmuffins med feta og basilikum

Spinatmuffins

Sunde, lækre spinatmuffins med feta

Bedømmelse
4.9 fra 7 stemmer
RetVegetar
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 12 muffins
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Rakel Seneca

Ingredienser

  • 2,5 dl fuldkornsmel
  • 2,5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 80 ml mælk
  • 2 stk æg
  • 60 ml olivenolie
  • 60 g spinat
  • 2 spsk basilikumblade - friske
  • 100 g feta

Fremgangsmåde

  • Start med at forvarme ovnen til 180 grader over- og undervarme.
  • I en skål blander du fuldkornsmel, hvedemel, bagepulver, salt og sort peber sammen.
  • Finhak nu den friske spinat og basilikum. Tilføj dem i en skål sammen med æg, mælk og olivenolie. Bland det sammen.
  • Tilføj nu blandingen med mel sammen med spinatblandingen. Det skal kun lige akurat blandes sammen, pas på med ikke at overblande det.
  • Smuldr nu fetaen ned i dejen og vend det sammen.
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i cirka 20 minutter, eller indtil de er let gyldne.
  • Lad dem køle en smule ned og server straks.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
215
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
9
mg
3
%
Natrium
 
382
mg
17
%
Kalium
 
107
mg
3
%
Kulhydrater
 
32
g
11
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
521
IU
10
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips og tilbehør

Du kan vælge at skifte den friske basilikum ud med en hvilken som helst anden frisk krydderurt. Frisk eller tørret dild ville fungere rigtig fint for eksempel.

Det samme gælder osten, der kan du også bruge en anden slags i stedet for feta.

Du kan servere disse lækre spinatmuffins sammen med en lækker dip som hummus. Eller til en lækker mellemøstlig salat.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lone Olsen

    juni 02, 2022 at 5:30 am

    Mangler svampene i opskrift

    Svar
  2. Karin Rønning

    juni 14, 2021 at 6:53 am

    Fungerer det å redusere olivenolje til det halve?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required