• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Sliders med bøf, ost og bløde løg

Sliders med bøf, ost og bløde løg

Sliders med oksekød
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe

Sliders er en delikat måde at lave burgere på. De er små, saftige og nemme at håndtere. Her er en opskrift med blandt andet bøf og bløde løg.

Sliders er små miniburgere, som ser nuttede ud, og som er nemme at håndtere for børn.

Men os voksne kan også lide at spise dem, da man kan spise en lille burger ad gangen og ikke behøver at spise sig igennem en kæmpe portion.

Disse er meget saftige og fulde af smag, da de både indeholder oksebøf, bløde løg, cheddarost og drueagurk. En mundfuld, som man bare vil have flere af.

Spis dem med en god skål salat, for der er ikke meget plads til grøntsager i de småbitte burgere.

Opskrift på sliders med bløde løg

Sliders med oksekød
Karen SenecaKaren Seneca

Sliders med bøf, ost og bløde løg

4.75 fra 4 stemmer
Sliders er en delikat måde at lave burgere på. De er små, saftige og nemme at håndtere. Her er en opskrift med blandt andet bøf og bløde løg.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 887
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 800 g hakket oksekød - ca. 7 % fedt
  • salt og friskkværnet peber
  • 1-2 spsk barbecuesauce
  • 8 skiver cheddarost
  • 5 stk løg - halve ringe
  • 15 g smør
  • olivenolie
  • 12 slider-boller - brioche
  • 2 stk tomater - skiver
  • 4 stk drueagurker - i skiver skåret på langs
  • 2 tsk sennep
  • 3 spsk mayonnaise
  • citronsaft
  • ketchup

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at skære tomaterne, så du har hele, runde skiver. Skær drueagurker i små skiver eller del dem på langs.
  2. Bland salt og peber samt 1-2 spsk. barbecuesauce i oksefarsen. Ælt det med fingrene. Form nu ca. 12 små oksebøffer.
  3. Skær løgene i halve og skær så halve løgringe ud.
  4. Smelt smør på panden og tilsæt løgene. Steg dem for medium varme, til de begynder at blive bløde og få farve. Hæld en smule vand, ca. en halv dl., på panden og lad vandet koge ind med løgene. Tag løgene af panden og sæt til side.
  5. Tænd ovnen på 180 grader, del alle bollerne på midten og placer dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Steg oksebøfferne på samme pande, tilsæt olivenolie og en klat smør og steg bøfferne ca. tre minutter på samme side, til de får en god farve.
  7. Vend bøfferne og steg dem et minuts tid, før du kommer cheddarost på toppen, mens du steger videre et par minutter.
  8. Kom bollerne i ovnen og varm dem i et par minutter.
  9. Bland en sennepsdressing af sennep, mayonnaise og lidt citronsaft.
  10. Nu samler du dine sliders: Smør sennepsdressing på alle bolle-bundene. Placer så en tomatskive, bøfferne med ost, derefter de bløde løg, så drueagurk og til sidst kommer du en klat ketchup på den flade side af de øverste boller. Læg nu bollen på og du kan servere disse saftige miniburgere.

Næringsindhold

Kalorier: 887kcalKulhydrater: 51gProtein: 43gFedt: 55gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 20gTransfedt: 3gKolesterol: 156mgNatrium: 904mgKalium: 562mgKostfibre: 4gSukker: 9gVitamin A: 138IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 129mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Bemærk, at jeg ælter salt, peber og barbecuesauce ind i burgerbøfferne. Det er for at give smag og saftighed, og tro mig, det virker.

Du kan sagtens udelade det trin, men giv det en chance, hvis du har barbecuesauce.

Sliders kan laves med alverdens ingredienser. Du kan også selv bage burgerbollerne.

Sliders serveres tit i bløde boller som briocheboller i stedet for de gængse lettere tørre burgerboller.

Hvor stammer sliders fra?

Ofte vil du se ordet i flertal, sliders, fordi der typisk serveres tre miniburgere med forskelligt fyld.

De små burgere er angiveligt inspireret af den amerikanske burgerkæde White Castle, som solgte små burgere med stegte løg.

Adskillige amerikanske medier hævder, at ordet slider stammer fra amerikanske soldater, der kaldte de miniatureburgerne for sliders, fordi de gled ned i en fart.

Og det gør de stadig. De er superlækre.

Opskrifter

Det er alletiders hit at servere sliders til en børnefødselsdag eller en fest for vennerne, netop fordi de er så lette at håndtere.

Lav forskellige slags og stik en tandstik eller en festlig pind igennem og server dem på et fad. Du kan også lade dig inspirere af burgerkæderne og vikle et stykke madpapir om burgerne.

Se opskrifter på hjemmelavede burgere:

Skønne miniburgere med frikadeller

Små burgere med hjemmebagte burgerboller

Pulled pork burger

Lakseburger

Sådan laver du en Big Mac

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Forsiden lige nu

Billede af sød kartoffelgryde.
Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler→ Se opskriften
Torsk - sunde retter
10 gode bud på sunde retter→ Se opskriften
spaghetti med gulerødder
Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret→ Se opskriften
Hjemmebagte knækbrød
Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner→ Se opskriften
Billede med asparges.
Asparges - fakta og de bedste opskrifter→ Se opskriften
Billede af wokret med stangbønner.
Wokret med stangbønner og kylling→ Se opskriften
Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
billede med rabarbercrumble
Rabarbercrumble med friske eller frosne rabarber→ Se opskriften
kyllingebryst med frossen spinat
Kyllingebryst med frossen spinat→ Se opskriften
Friterede hyldeblomster
Friterede hyldeblomster - en dejlig junidessert→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required