Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Sjov morgenmad med æg, skinke og spinat

Sjov morgenmad med æg, skinke og spinat

sjov morgenmad
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS

Opskrift på en sjov morgenmad, som vi også kunne kalde for morgenmadspasta, bare uden pasta. Med æg, skinke og spinat.

Så er der sjov morgenmad, der laves med æg, skinke og lidt spinat.

Hele baduljen strimles og serveres som en ret, der kan minde om pasta, men det er da altså ikke.

Nem at lave og opskriften er beregnet pr. person. God fornøjelse.

Opskrift på sjov morgenmad

Sjov morgenmad med æg, skinke og spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Opskrift på en sjov morgenmad, som vi også kunne kalde for morgenmadspasta, bare uden pasta. Med æg, skinke og spinat.
Antal: 1 person
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 spsk vand
  • 3 skiver Serranoskinke eller Parma
  • 1 håndfuld spinat
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og vand og kom salt og peber i.
  2. Varm en pande op til medium varme. Put en lille smule olie på. Du skal nu lave en ultratynd omelet på tykkelse med en tynd pandekage. Hæld ca. halvdelen af æggemassen ud i panden og slyng det hurtigt rundt, så det dækker hele panden. Rør ikke rundt i æggemassen, men lad det stivne.
  3. Når bunden er gylden, vender du den forsigtigt rundt og steger den færdig på den anden side. Tag omeletten af og læg den på et skærebræt. Steg omelet nummer to på samme måde. Og læg derefter denne omelet ovenpå den første omelet.
  4. Rul dem forsigtigt sammen og skær dem ud i tynde strimler, knap en centimeter tykke. Og kom æggestrimlerne på en tallerken.
  5. Steg skinken på panden ca. 30 sekunder på hver side og skær den på samme måde i knap en centimeter tykke strimler.
  6. Den skyllede, friske spinat presses fri for vand og skæres også i tynde strimler. Steg den hurtigt på panden til den falder sammen og læg den oven på æg og skinke.
  7. Bland de tre ingredienser forsigtigt sammen på tallerkenen, så retten fremstår som en pastaret.

Næringsindhold

Kalorier223kcalKulhydrater2gProtein25gFedt13gMættet fedt4gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.03gKolesterol350mgNatrium3301mgKalium289mgKostfibre1gSukker0.5gVitamin A3288IUVitamin C8mgCalcium81mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Tips

Så er der sjov morgenmad, der serveres straks.

Fordelen ved denne ret er, at den er mere let og luftig end traditionelle morgenomeletter. Og så er retten meget børnevenlig - både når det gælder smag og udseende.

Relaterede opskrifter

Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette
Prøv denne enkle opskrift på en klassisk omelet. Den er nem at tilberede og perfekt til enhver anledning. Traditionel omelette.
Se opskriften her
Billede af omelet.
Æggemuffins - nem opskrift
Sådan laver du æggemuffins med spinat, bacon og peberfrugt. En nem opskrift på muffins med æg og fyld til morgenmad eller frokost.
Se opskriften her
billede med æggemuffins
Blødkogt æg
Hvor længe skal blødkogt æg have, og hvor meget vand skal man komme i gryden når æggene koges? Her er guiden til perfekte blødkogte æg.
Se opskriften her
Billede med blødkogt æg.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required