Her får du en nem og hurtig opskrift på sennepssky, der kan laves på 5 minutter. Brug den til kylling, mørbrad og andre stykker kød.
Se her hvordan du nemt laver en lækker sennepssky, der er en fin og god allroundsovs til mange kødretter.
Brug den til kylling, en svinemørbrad, koteletter og mange andre retter.
Sennepsskyen tager blot fem minutter at lave, og den smager skønt.
Det behøver nemlig ikke være svært at lave en hurtig sovs til din mad.
Opskrift på sennepssky
Ingredienser
- 2 deciliter vand
- 1 bouillonterning alle slags kan bruges
- 3 teskefulde sennep
- 1 spiseskefuld engelsk sauce
- 2 deciliter madlavningsfløde
- 1 teskefuld timian tørret - eller blade fra frisk timian
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kom vand og bouillonterning i en lille gryde, og kog det op sammen med sennep og engelsk sauce.
- Tilsæt så madlavningsfløde og timian og lad det koge et par minutter.
- Smag til sennepssky til med salt og friskkværnet peber.
- Kog ind til passende og ønsket konsistens. Jeg foretrækker at den ikke er for tyk.
Næringsindhold
Tips
Den færdige sennepssky serveres straks.
Bliver den for tyk i konsistensen, kan du blot tilføje lidt mere vand.
Se også disse lækre saucer og sovse:
Raahauge Pia
Hvilken sennep bruges?
Holger Rørby Madsen
Hej Pia
Jeg bruger ofte en sennep med honning fra Maille, som kan købes i de fleste supermarkeder, men brug hvad du har ellers synes godt om 🙂
Alt det bedste
Holger