Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Sennepssky - nem sauce til mørbrad, kylling og andet

Sennepssky - nem sauce til mørbrad, kylling og andet

billederesultat for sennepssky
4.7 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
335
SHARES
FacebookMessenger335PinterestEmailSMS

Her får du en nem og hurtig opskrift på sennepssky, der kan laves på 5 minutter. Brug den til kylling, mørbrad og andre stykker kød.

Se her hvordan du nemt laver en lækker sennepssky, der er en fin og god allroundsovs til mange kødretter.

Brug den til kylling, en svinemørbrad, koteletter og mange andre retter.

Sennepsskyen tager blot fem minutter at lave, og den smager skønt.

Det behøver nemlig ikke være svært at lave en hurtig sovs til din mad.

Indhold
  • Her får du en nem og hurtig opskrift på sennepssky, der kan laves på 5 minutter. Brug den til kylling, mørbrad og andre stykker kød.
  • Sennepssky
  • Tips
  • Kommentarer

Sennepssky

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Her får du en nem og hurtig opskrift på sennepssky, der kan laves på 5 minutter. Brug den til kylling, mørbrad og andre stykker kød.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning alle slags kan bruges
  • 3 tsk sennep
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk timian tørret - eller blade fra frisk timian
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom vand og bouillonterning i en lille gryde, og kog det op sammen med sennep og engelsk sauce.
  2. Tilsæt så madlavningsfløde og timian og lad det koge et par minutter.
  3. Smag til sennepssky til med salt og friskkværnet peber.
  4. Kog ind til passende og ønsket konsistens. Jeg foretrækker at den ikke er for tyk.

Næringsindhold

Kalorier39kcalKulhydrater4gProtein2gFedt2gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.1gEnkelumættet fedt0.4gKolesterol6mgNatrium869mgKalium118mgKostfibre0.3gSukker3gVitamin A111IUVitamin C1mgCalcium72mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige sennepssky serveres straks.

Bliver den for tyk i konsistensen, kan du blot tilføje lidt mere vand.

Flere inspirerende opskrifter:

Karrysovs - nem og lækker opskrift på karry sauce
Dette er en nem opskrift på karrysovs, der laves helt fra bunden. Opskriften indeholder både tips, tricks og en forklarende video.
Se opskriften her
Billede af karrysovs.
Brun sovs
Få opskriften på en velsmagende brun sovs, der passer perfekt til diverse retter. Oplev hvordan du kan lave den nemt og enkelt.
Se opskriften her
Billede med brun sovs.
Whiskysauce
Den bedste opskrift på hjemmelavet whiskysauce. Den rigtige sovs med whisky, som passer perfekt til bøffer og oksestege. Nem at lave.
Se opskriften her
Billede af hjemmelavet whiskysauce.
Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep
Her får du min opskrift på sennepskartofler. Det er nemme og lækre kartoffelbåde, der vendes med sennep, og derefter bages sprøde i ovnen.
Se opskriften her
billederesultat for sennepskartofler
Skinkemignon med timian og sennepssky
Skinkemignon kommer fra grisens yderlår, og er et fint stykke kød at stege. Og til en fornuftig pris. Her lavet med timian og en smagfuld sennepssky.
Se opskriften her
skinkemignon med sennepssky
Sennepskoteletter med kartofler og broccoli
Min opskrift på sennepskoteletter med kartofler og broccoli. Nem og simpel ret med koteletter og lækkert tilbehør, der smager godt.
Se opskriften her
sennepskoteletter med kartofler og broccoli
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Raahauge Pia skriver

    januar 16, 2023 at 7:46 am

    Hvilken sennep bruges?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 16, 2023 at 7:50 am

      Hej Pia
      Jeg bruger ofte en sennep med honning fra Maille, som kan købes i de fleste supermarkeder, men brug hvad du har ellers synes godt om 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required