Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Rysteribs - sådan laves de lækre ribs med sukker

Rysteribs - sådan laves de lækre ribs med sukker

billederesultat for rysteribs
4.2 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
17
SHARES
FacebookMessenger17PinterestEmailSMS
Opdateret: 15. september 2024 - Udgivet: 13. juli 2023

Rysteribs er en gammel klassiker i det danske køkken, og de er meget nemme at lave. Du skal såmænd blot bruge friske ribs og sukker.

Oversigt over indhold
  • Rysteribs er en gammel klassiker i det danske køkken, og de er meget nemme at lave. Du skal såmænd blot bruge friske ribs og sukker.
  • Opskrift på rysteribs
  • Rysteribs
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Her er den nemme opskrift på gammeldags rysteribs, og de smager jo fantastisk godt.

Opskriften er ganske simpel, for det er blot friske ribs, der nænsomt rystes sammen med lidt sukker - deraf kommer også navnet rysteribs. Jo, så enkelt er det.

Du kan selvfølgelig sagtens tilsætte en mere eller mindre mængde sukker, men jeg synes mængden i denne opskrift er passende og godt afstemt.

Se flere opskrifter:

  • Ribsgrød
  • Ribskage
  • Sommersalat med ribs

Opskrift på rysteribs

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rysteribs

4.23 fra 9 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 217
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g ribs - gerne nyplukkede
  • 75 g sukker
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. De nyplukkede og friske ribs nippes og skylles forsigtigt, så bærrene ikke går i stykker.
  2. Kom ribsene i en lille skål og drys sukker over.
  3. Nu rystes skålen forsigtigt rundt, så sukker og ribs fordeles jævnt. Deraf navnet rysteribs.
  4. Lad nu bær og sukker trække i en time eller lidt mere - og så er de klar til servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 217kcalKulhydrater: 57gProtein: 2gFedt: 0.2gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.02gEnkelumættet fedt: 0.01gNatrium: 22mgKalium: 389mgKostfibre: 2gSukker: 50gVitamin A: 37IUVitamin C: 2mgCalcium: 44mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Rysteribs kan anvendes som de er.

Bruges til morgenmaden, som tilbehør til eks. frikadeller og stege - men er også perfekte til desserter som en klassisk vaniljeis.

Så anvendelsesmulighederne er mange.

Jeg plejer at lave rysteribs i en skål, da det er nemmere at få rystet ribs og sukker sammen, men de kan også nemt laves i et syltetøjsglas eller lignende.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kristian Letting skriver

    juli 04, 2024 at 3:06 pm

    Som gammel dansker (85) der nu bor i Tyskland siden 1987, hentede jeg lige vors sidste ribs i dag og da kom navnet "rysteribs" i tankerne, som mor lavde dem hjemme på bondegården.
    De bliver prøvet igen i aften, da min Tyske kone ikke kender det.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required