• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Tilbehør › Verdens bedste råsyltede grønsager fra Mellemøsten

Verdens bedste råsyltede grønsager fra Mellemøsten

Råsyltede grøntsager
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. februar 2024 - Udgivet: 6. januar 2021

Verdens bedste råsyltede grønsager er superlette at lave, og så smager de simpelthen alt for godt. Se her, hvordan man laver dem.

Verdens bedste råsyltede grønsager er blevet en fast del af sortimentet i mit køkken. Jeg er simpelthen blevet kæmpe fan af den syltede smag, og så passer de jo bare perfekt til alle retter.

De kan løfte en hver ret og få den til at smage mere raffineret, og så er de også lækre bare at spise for sig selv som en snack. Jeg synes også at de passer rigtig godt sammen med en drink.

Og det er faktisk derfor, at jeg kom i tanke om, at jeg ville lave disse råsyltede grønsager.

Fordi det er en af de mest populære snacks at spise i Mellemøsten, når man drikker den populære anis-alkohol ouzo.

Så da min kæreste fik en flaske ouzu via hans arbejde, vidste jeg at måtte i gang med at lave verdens bedste råsyltede grønsager. Og jeg indrømmer, det er virkelig lækkert.

Jeg kan også anbefale at servere denne pickles sammen med forskellige dips, såsom humus, baba ganoush og noget lækkert frisklavet pitabrød.

Man kan i princippet råsylte alle grønsager, så du kan bruge denne opskrift med lige den slags grøntsager, som du foretrækker.

Jeg har brugt gulerødder, agurk, blomkål og kinaradise i denne opskrift.

Jeg tror, at blomkål var min favorit, men min kærestes favorit var agurk.

Så jeg tror bare, at jeg vil forsætte med at lave denne blanding på verdens bedste råsyltede grønsager fremover, så er alle glade.

Opskrift på råsyltede grøntsager

Råsyltede grøntsager
Rakel Seneca

Verdens bedste råsyltede grønsager

4.84 fra 6 stemmer
Verdens bedste råsyltede grønsager er superlette at lave, og så smager de simpelthen alt for godt. Se her, hvordan man laver dem.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Trækketid 3 dage d
Samlet tid 3 dage d 15 minutter min
Antal: 1 glas
Ret: Syltning
Køkken: Mellemøsten
Kalorier: 155
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 100 g gulerødder
  • 100 g blomkål
  • 100 g agurk
  • 100 g kinaradise
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 250 g vand
  • 250 g eddike

Fremgangsmåde
 

  1. Skær agurkerne og gulerødderne i skiver. Skær blomkål i små buketter og skær kinaradiser i tynde stænger.
  2. Kom nu alle grøntsagerne og hele hvidløg i et glas. Tilsæt sort peber.
  3. I en gryde tilsættes vand, eddike og salt. Kog blandingen, indtil saltet er fuldstændigt opløst.
  4. Hæld nu eddikeblandingen ned i glasset med grøntsagerne og sørg for, at grøntsagerne er fuldstændigt dækket til.
  5. Put låg på glasset og lad det køle ned til stuetemperatur. Put det derefter i køleskabet.
  6. Vent tre dage og så er de klar til servering. Hvis du er utålmodig, så smager de også godt efter 24 timer, men tre dage er den optimale ventetid.

Næringsindhold

Kalorier: 155kcalKulhydrater: 24gProtein: 5gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.1gNatrium: 7117mgKalium: 1039mgKostfibre: 8gSukker: 11gVitamin A: 16789IUVitamin C: 81mgCalcium: 143mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Server gerne de råsyltede grønsager til nogle af disse retter:

Aubergine fatteh - favorit vegetarret fra Mellemøsten

4.7 fra 7 stemmer
Aubergine fatteh - favorit vegetarret fra Mellemøsten er super let at lave og så smager den fantastisk. Her er den libanesiske udgave.
Gå til opskrift
Aubergine fatteh med granatæblekerner

Falafler

4.6 fra 13 stemmer
Falafler er lækre og sprøde udenpå. De er både nemme og velsmagende, og så er denne opskrift på falafel autentisk og direkte fra Mellemøsten.
Gå til opskrift
Billede af falafler.
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ulla Hemmingsen

    februar 07, 2024 at 7:14 pm

    Hej
    Kan man forlænge holdbarheden ved at henkoge de råsyltede grøntsager? Tænker, at konsistensen bliver påvirket, hvilket vil være okay.
    Venligst
    Ulla

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 07, 2024 at 7:20 pm

      Hej Ulla
      Jeg har ikke prøvet, men det er da værd at forsøge. Skriv lige tilbage hvordan det er gået 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)
  • Billede af squashfritter.
    Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash
  • Billede af små hasselback kartofler med rasp.
    Nem opskrift på hasselback kartofler med rasp
  • Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.
    Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Forsiden lige nu

mad i fad opskrifter
Mad i fad (lækre retter du kan lave i fad i ovn)→ Se opskriften
Billede af blommemuffins
Blommemuffins (lækre muffins med blommer)→ Se opskriften
Billede med havregrynsbrød.
Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)→ Se opskriften
billederesultat for pastasalat med bønner
Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie→ Se opskriften
Grønkålssalat med feta
Grønkålssalat med feta og granatæble→ Se opskriften
Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål (en populær fiskeret)→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner (nem opskrift på saltcitroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required