Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sous vide › Porre sous vide med tid og temperatur

Porre sous vide med tid og temperatur

porre sous vide
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
70
SHARES
FacebookMessenger70PinterestEmailSMS

Se hvordan du laver porre sous vide. Nem guide med tid og temperatur i din sous vide, så du opnår porrer med masser af smag og konsistens.

Med denne opskrift på porre sous vide er det slut med triste, kedelige og udkogte porrer.

For ved at tilberede porrer i sous vide opnår du nemlig porrer med mere smag og den rigtige konsistens.

Altså hvor porrerne ikke bliver hverken for rå eller udkogte, men i stedet har præcist det rette bid. Og med mere smag.

Jeg plejer at beregne 3-4 porrer til fire personer, men mængden afhænger jo blandt andet, hvor store porrerne er, og hvor sultne I er.

Se mere indhold:

  • Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • Kartofler sous vide - opskrift med tid og temperatur
  • Laks sous vide - guide med tid og temperatur
  • Flanksteak sous vide - opskrift på mør flankesteg

Opskrift på porre sous vide

Porre sous vide

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Se hvordan du laver porre sous vide. Nem guide med tid og temperatur i din sous vide, så du opnår porrer med masser af smag og konsistens.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 porrer (i passende stykker)
  • smør
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde din sous vide, og indstil temperaturen på 85 grader. Så får du en lækker porre sous vide.
  2. Skær bund og top af porrerne, og del dem i passende stykker. Det øverste grønne stykke af hver porre tjekkes grundigt for jord, da porrerne skal være helt rene!
  3. Læg porrerne i en vakuumpose, og fordel nogle tynde skiver smør over porrerne. Drys også med lidt salt.
  4. Sænk nu forsigtigt vakuumposen med dine porrer ned i din sous vide, og her skal porrerne nu have præcist en time. Så er de helt perfekte med både mere smag og den rigtige konsistens.

Næringsindhold

Kalorier65kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Porre sous vide serveres straks, hvor de lune porrer er perfekte som tilbehør til mange retter. Herunder de klassiske frikadeller.

Du kan servere porrerne som de er, men du kan give dem en hurtig tur på pande eller grill.

Her finder du mange flere opskrifter til sous vide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur
  • billederesultat for flanksteak sous vide
    Flanksteak sous vide (opskrift på mør flankesteg)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required