Se hvordan du laver porre sous vide. Nem guide med tid og temperatur i din sous vide, så du opnår porrer med masser af smag og konsistens.
Med denne opskrift på porre sous vide er det slut med triste, kedelige og udkogte porrer.
For ved at tilberede porrer i sous vide opnår du nemlig porrer med mere smag og den rigtige konsistens.
Altså hvor porrerne ikke bliver hverken for rå eller udkogte, men i stedet har præcist det rette bid. Og med mere smag.
Jeg plejer at beregne 3-4 porrer til fire personer, men mængden afhænger jo blandt andet, hvor store porrerne er, og hvor sultne I er.
Se mere indhold:
Opskrift på porre sous vide
Porre sous vide
Ingredienser
- 3 porrer - i passende stykker
- smør
- flagesalt
Fremgangsmåde
- Start med at tænde din sous vide, og indstil temperaturen på 85 grader. Så får du en lækker porre sous vide.
- Skær bund og top af porrerne, og del dem i passende stykker. Det øverste grønne stykke af hver porre tjekkes grundigt for jord, da porrerne skal være helt rene!
- Læg porrerne i en vakuumpose, og fordel nogle tynde skiver smør over porrerne. Drys også med lidt salt.
- Sænk nu forsigtigt vakuumposen med dine porrer ned i din sous vide, og her skal porrerne nu have præcist en time. Så er de helt perfekte med både mere smag og den rigtige konsistens.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Porre sous vide serveres straks, hvor de lune porrer er perfekte som tilbehør til mange retter. Herunder de klassiske frikadeller.
Du kan servere porrerne som de er, men du kan give dem en hurtig tur på pande eller grill.
Her finder du mange flere opskrifter til sous vide.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: