Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat

Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat

perlebygsalat med blomkål
4.4 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
329
SHARES
FacebookMessenger329PinterestEmailSMS

Opskriften på perlebygsalat med blomkål er beregnet som lækkert tilbehør til fire personer.

Den er sund, nem og hurtig at lave, og så er den god at servere til mange retter.

Du kan også prøve de her opskrifter:

  • Nem perlebygsalat med æble og avocado
  • Perlebyg med grønkål, avocado og æble - en sund salat
  • Salat med perlespelt, tomat, agurk og peberfrugt

Opskrift

Perlebygsalat med blomkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.4 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du min opskrift på perlebygsalat med blomkål. En sund og lækker salat med perlebyg, blomkål, spinat, rucola og en nem citrondressing.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g perlebyg
  • 1 lille blomkål
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 1 citron
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Perlebyg skylles og koges som anvist på pakken. Kogetiden kan variere, og du kan med fordel også tilsætte en bouillonterning til kogevandet. Lad den kogte perlebyg trække 10 minutter efter kogning.
  2. Fjern eventuelle blade på blomkålen, og skær derefter kålen i 2-3 centimeter tykke skiver. Pyt med at kålen smuldre lidt. Skær eventuelt noget af stokken fra, og læg blomkålsskiverne (og mindre stykker blomkål) på en bageplade med bagepapir. Dryppes med lidt olie, krydres med salt og peber og bages cirka 10 minutter ved 200 grader varmluft. Det er kræs i en perlebygsalat.
  3. Forårsløg skæres i mindre stykker og kommes i en skål sammen med den kogte perlebyg.
  4. Den bagte blomkål brækkes ud i mindre stykker, som kommes i skålen, og du tilsætter også en håndfuld babyspinat og rucola.
  5. Dryp en god sjat olivenolie over sammen med saften af en citron, og krydr med salt og peber.
  6. Vend perlebygsalaten forsigtigt rundt og så er den klar til servering. nemt, sundt og godt.

Næringsindhold

Kalorier271kcalKulhydrater46gProtein7gFedt8gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium617mgKalium486mgKostfibre11gSukker3gVitamin A1018IUVitamin C52mgCalcium65mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Jeg bruger perlebygsalat med blomkål til alt fra laks i ovn til helstegt kylling og frikadeller. Du kan søge opskrifterne frem ved at bruge søgefeltet øverst på siden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Vibeke skriver

    februar 14, 2024 at 12:02 pm

    Køles perlebyg og blomkål ned inden den blandes og serveres?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required