Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pastaret med okse og broccoli (uden fløde)

Pastaret med okse og broccoli (uden fløde)

pastaret med okse og broccoli
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og broccoli. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.

Du skal prøve denne lækre pastaret med oksekød og broccoli, for den smager godt og er nem at lave.

Du skal bruge tynde skiver af oksekød, og jeg plejer at skære et par bøffer på langs i to halvdele, og derefter på tværs i tynde strimler. Det er nemt.

Ofte kan du finde bøffer på tilbud i supermarkedet, hvor de nærmer sig udløbsdato, og de er fine til denne pastaret.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastaret med okse og broccoli

Pastaret med okse og estragon (uden fløde)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og estragon. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g champignon skåret i skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rødløg i både
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 lille broccoli i små buketter
  • 400 g oksekød evt. et par bøffer skåret i tyndes skiver
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl oksebouillon lavet af 4 dl. vand og en terning
  • 2 tsk oregano tørret
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g pasta penne, rør eller skruer, koges som anvist

Fremgangsmåde

  1. Gør alle ingredienserne til din pastaret med okse og broccoli klar som beskrevet. Så er det hurtigt at lave retten. Pasta koges som anvist. Husk, at du også skal bruge lidt af kogevandet fra pastaen.
  2. Varm en pande op ved nogenlunde høj varme, kom lidt olie på og steg champignon grundigt.
  3. Kom rødløg, hvidløg og broccoli ved, og lad det stege et par minutter. Du kan evt. tilsætte lidt mere olie. Tages til side på en tallerken.
  4. Stil panden tilbage på den varme kogeplade, og lad den igen blive godt varm. Kom oksekødet på og lad det stege hurtigt, så det får lidt stegeskorpe. Men kun et minut. Kom evt. lidt mere olie ved. Krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Tilsæt balsamico og vend rundt.
  6. Drys hvedemel over, vend rundt og hæld den varme oksebouillon på. Rør rundt.
  7. Kom så fyldet tilbage i panden sammen med oregano og paprika.
  8. Lad det simre i 2-3 minutter, og vend så den kogte pasta i. Spæd op med lidt af kogevandet fra pastaen, så du opnår den rette konsistens.

Næringsindhold

Kalorier587kcalKulhydrater78gProtein39gFedt14gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gKolesterol62mgNatrium697mgKalium1219mgKostfibre8gSukker8gVitamin A1003IUVitamin C141mgCalcium136mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Den færdige pastaret med okse og broccoli serveres straks, Eventuelt sammen en tomatsalat og et stykke focaccia.

Se flere opskrifter

  • billede til pasta med bagte grøntsager
    Pasta med bagte grøntsager og kylling
  • vegetar kødsovs uden kød
    Vegetar kødsovs uden kød (bolognese med linser)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Joan Lindsted skriver

    december 20, 2022 at 4:13 pm

    Kan ikke finde estragon i opskriften 😊 mener du broccoli?

    Svar
  2. laerke skriver

    december 17, 2022 at 8:42 pm

    En lækker middag og en mere "sundere" tilgang til pasta!

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required