Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pastaret med okse og broccoli (uden fløde)

Pastaret med okse og broccoli (uden fløde)

pastaret med okse og broccoli
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook29PinterestSMSEmailMessenger
29
DELINGER

Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og broccoli. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.

Du skal prøve denne lækre pastaret med oksekød og broccoli, for den smager godt og er nem at lave.

Du skal bruge tynde skiver af oksekød, og jeg plejer at skære et par bøffer på langs i to halvdele, og derefter på tværs i tynde strimler. Det er nemt.

Ofte kan du finde bøffer på tilbud i supermarkedet, hvor de nærmer sig udløbsdato, og de er fine til denne pastaret.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastaret med okse og broccoli

Pastaret med okse og estragon (uden fløde)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og estragon. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g champignon (skåret i skiver)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rødløg (i både)
  • 4 fed hvidløg (i tynde skiver)
  • 1 lille broccoli (i små buketter)
  • 400 g oksekød (evt. et par bøffer skåret i tyndes skiver)
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl oksebouillon (lavet af 4 dl. vand og en terning)
  • 2 tsk oregano (tørret)
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g pasta (penne, rør eller skruer, koges som anvist)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Gør alle ingredienserne til din pastaret med okse og broccoli klar som beskrevet. Så er det hurtigt at lave retten. Pasta koges som anvist. Husk, at du også skal bruge lidt af kogevandet fra pastaen.
  2. Varm en pande op ved nogenlunde høj varme, kom lidt olie på og steg champignon grundigt.
  3. Kom rødløg, hvidløg og broccoli ved, og lad det stege et par minutter. Du kan evt. tilsætte lidt mere olie. Tages til side på en tallerken.
  4. Stil panden tilbage på den varme kogeplade, og lad den igen blive godt varm. Kom oksekødet på og lad det stege hurtigt, så det får lidt stegeskorpe. Men kun et minut. Kom evt. lidt mere olie ved. Krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Tilsæt balsamico og vend rundt.
  6. Drys hvedemel over, vend rundt og hæld den varme oksebouillon på. Rør rundt.
  7. Kom så fyldet tilbage i panden sammen med oregano og paprika.
  8. Lad det simre i 2-3 minutter, og vend så den kogte pasta i. Spæd op med lidt af kogevandet fra pastaen, så du opnår den rette konsistens.

Næringsindhold

Kalorier587kcalKulhydrater78gProtein39gFedt14gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gKolesterol62mgNatrium697mgKalium1219mgKostfibre8gSukker8gVitamin A1003IUVitamin C141mgCalcium136mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Den færdige pastaret med okse og broccoli serveres straks, Eventuelt sammen en tomatsalat og et stykke focaccia.

Se flere opskrifter

  • billede til pasta med bagte grøntsager
    Pasta med bagte grøntsager og kylling
  • vegetar kødsovs uden kød
    Vegetar kødsovs uden kød (bolognese med linser)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Joan Lindsted skriver

    december 20, 2022 at 4:13 pm

    Kan ikke finde estragon i opskriften 😊 mener du broccoli?

    Svar
  2. laerke skriver

    december 17, 2022 at 8:42 pm

    En lækker middag og en mere "sundere" tilgang til pasta!

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required