Her er min opskrift på pasta med pesto, der er en nem italiensk hovedret. Lavet med pasta, pesto, parmaskinke og lidt rucola. Klar på 15 minutter.
Pasta med pesto er nem og hurtig mad fra Italien, og du skal ikke bruge mange ingredienser.
Tilmed er det en ret, som både børn og voksne er vilde med.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.
Ingredienser til pasta med pesto
500 gram pasta
1 portion af min basilikumspesto
6 skiver parmaskinke
2 håndfulde rucola
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Pasta koges som anvist på pakken. Kog altid pasta al dente, altså så pastaen stadig har lidt bid. Så er den bedst. Her har jeg anvendt pastarør, men pastaskruer og pastapenne er også gode til pasta med pesto.
- Lav en portion af min basilikumspesto, og du kan godt tilsætte lidt mere olie i pestoen, da den så er endnu nemmere at fordele på pastaen.
- Kom den afdryppede pasta i en skål, og vend den forsigtigt sammen med pesto.
- Pluk grove stykker parmaskinke og kom dem ved sammen med et par håndfulde rucola. Rucolaen giver en super god smag til pastaretten.
- Krydr med friskkværnet peber, og servér straks.
Pasta med pesto er en nem hovedret på travle dage, men i den lettere ende.
Derfor bør du servere et godt stykke brød til. Eventuelt mit ciabattabrød eller et stykke hjemmebagt focaccia.
Se også mine opskrifter på:
Din vurdering
-
Pasta med pesto
Stem her
( stemme)
Comments
No Comments