Min opskrift på pasta med pesto, der er en nem italiensk hovedret. Lavet med pasta, pesto, parmaskinke og lidt rucola. Klar på 15 minutter.
Pasta med pesto er nem og hurtig mad fra Italien, og du skal ikke bruge mange ingredienser.
Tilmed er det en ret, som både børn og voksne er vilde med.
Her lavet med en hjemmelavet pesto, men du kan også sagtens blot købe et glas pesto i supermarkedet og anvende det.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer til aftensmad.
Se også mine opskrifter på:
Opskrift på pasta med pesto
Pasta med pesto - Opskrift på em italiensk klassiker
Ingredienser
- 500 g pasta
- 1 portion basilikumspesto - opskrift på basilikumspesto her
- 6 skiver parmaskinke
- 2 håndfulde rucola
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Pasta koges som anvist på pakken. Kog altid pasta al dente, altså så pastaen stadig har lidt bid. Så er den bedst. Her har jeg anvendt pastarør, men pastaskruer og pastapenne er også gode til pasta med pesto.
- Lav en portion af min basilikumspesto, og du kan godt tilsætte lidt mere olie i pestoen, da den så er endnu nemmere at fordele på pastaen.
- Kom den afdryppede pasta i en skål, og vend den forsigtigt sammen med pesto.
- Pluk grove stykker parmaskinke og kom dem ved sammen med et par håndfulde rucola. Rucolaen giver en super god smag til pastaretten.
- Krydr med friskkværnet peber, og servér straks.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Pasta med pesto er en nem hovedret på travle dage, men i den lettere ende. God til både børn og voksne.
Derfor bør du servere et godt stykke brød til. Eventuelt mit ciabattabrød eller et stykke hjemmebagt focaccia.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Hvad synes du om den?