Prøv lige denne opskrift på pasta med aubergine og squash. En lækker og kødfri ret til aftensmad, og pastaretten er samtidig både nem og hurtig at lave.
Pasta med aubergine er lige noget for dig, der indimellem (eller altid) gerne vil spise aftensmad uden kød.
Selvfølgelig er pastaretten perfekt til vegetarer, men prøv den også på dage, hvor du bare har lyst til at nyde et godt måltid uden kødet.
I stedet laves pastaretten med masser af aubergine, lidt squash og andre sunde og lækre grøntsager.
En yderligere fordel er, at retten ikke tager lang tid at lave.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.
Opskrift på pasta med aubergine

Pasta med aubergine - nem pastaret uden kød
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Start med at gøre grøntsagerne klar. Hak 1 løg og 2 fed hvidløg fint og skær 1 aubergine og 0,5 squash i mindre tern.1 løg, 2 fed hvidløg
- Varm en stor pande op og kom en sjat olivenolie på. Svits først løg og hvidløg et minuts tid ved middel varme, uden det tager farve.
- Kom derefter aubergine og squash ved, og steg videre et par minutter under omrøring. Skru eventuelt lidt op for varmen.
- Tilsæt 2 tsk oregano og friske basilikumsblade fra 1 håndfuld basilikum sammen med 100 g spinat. Lad spinaten falde sammen.
- Så kommes 2 dåser hakkede tomater ved sammen med 1 dl vand og 1 bouillonterning, hvorefter det steges cirka 10 minutter ved svag varme.
- Imens koges 500 g pasta i saltet vand, og hvis det er frisk pasta er kogetiden ikke så lang. Du kan selvfølgelig også anvende en tørret pasta.
- Smag tomat- og auberginesaucen til med salt og friskkværnet peber, lidt citronsaft fra 0,5 citron og 2 tsk sukker.
- Anret din pasta med aubergine i lune tallerkner.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Server gerne med et stykke italiensk grydebrød eller ciabattabrød til.
Relaterede opskrifter
Pasta med blomkål og lækker tomatsauce
Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments