• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

billederesultat for pasta funghi
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMS

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  9. november 2020

Indhold

  1. Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.
  2. Opskrift på pasta funghi
  3. Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola
  9. Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
  10. Bagt pasta bolognese

Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.

Pasta funghi er en lækker og nem pastaret fra Italien, og da funghi betyder svampe, ja så har du nok regnet ud hvad det er.

En klassisk pastaret med svampe (champignon) i en flødesovs, og retten tager ikke lang tid at lave.

Pasta med svampesauce er uden kød, men vil du alligevel gerne have lidt kød til, kan du servere den med skiver af parmaskinke.

Opskrift på pasta funghi

billederesultat for pasta funghi

Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

Bedømmelse
5 fra 7 stemmer

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Holger
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 250 g champignon - i skiver
  • 1 stort løg - hakket fint
  • 2 fed hvidløg - i tynde skiver
  • 2 spsk timian - frisk, finthakket
  • 2 spsk persille - frisk, finthakket
  • 4 dl fløde
  • 2 spsk hønsefond - koncentreret, fra flaske
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g pasta - gerne spaghetti eller tagliatelle

Fremgangsmåde

  • Champignon gøres rene og snittes i skiver.
  • Varm en pande op, kom lidt olie på og steg nu champignonskiverne grundigt.
  • Kom løg og hvidløg ved og lad det svitse med et halvt minuts tid.
  • Tilsæt timian sammen med persille, fløde, fond og lidt friskpresset citronsaft, og skru ned for varmen. Lad din sauce til pasta funghi creme ind mens du koger pastaen.
  • Kog en gryde med vand op, tilsæt salt og når vandet bulderkoger, kommes pastaen i. Kog pastaen som anvist på pakken. Er det frisk pasta er kogetiden ret kort.
  • Smag din champignonsauce til med salt, friskkværnet peber og citronsaft. Er saucen blevet for tyk, kan der tilsættes lidt mere vand.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pasta funghi serveres straks med pasta på en lun tallerken, og derpå den skønne svampesauce.

Du kan med fordel servere et godt stykke ciabatta til.

Se også disse opskrifter:

Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola

4.8 fra 11 stemmer
Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.
Gå til opskrift
billederesultat for pølsepande

Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio

4.9 fra 12 stemmer
Her får du min opskrift på pasta med hvidløg og olie, som italienerne kalder spaghetti aglio e olio. Super nem og hurtig pastaret uden kød.
Gå til opskrift
billederesultat for pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio

Bagt pasta bolognese

4.8 fra 12 stemmer
En opskrift på lækker og bagt pasta bolognese, der nemt laves i et fad og tilberedes færdig i ovnen på 30 minutter. En god familieret.
Gå til opskrift
billederesultat for bagt pasta bolognese
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med kyllingegryde med kikærter og blomkål.

Kyllingegryde med kikærter og blomkål - sund hverdagsmad

Billede med kager der kan bages dagen før.

Kollegakage: Nemme kager du kan bage dagen før

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Forsiden lige nu

hurtig aftensmad
Hurtig aftensmad - prøv disse 10 hurtige retter→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede til ærtesalat med spidskål
Nem og sund ærtesalat med spidskål og agurk→ Se opskriften
Den lækre sommerkage laves på en bund af vandbakkelser, og derefter pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og chokolade. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Sommerkage (nem opskrift med jordbær og flødeskum)→ Se opskriften
billederesultat for skyrboller proteinboller
Skyrboller - opskrift på nemme og glutenfrie proteinboller med skyr→ Se opskriften
grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
billede til kyllingelår med kikærter og aubergine i tomat
Kyllingelår med kikærter og aubergine i tomat - nem opskrift→ Se opskriften
Jordbærmad på grovbolle
Jordbærmad - smagen af dansk sol og sommer→ Se opskriften
stegt spinat
Stegt spinat→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
Billede med kyllingegyros.
Nem kyllingegyros med bulgur og spidskål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required