Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

billederesultat for pasta funghi
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook42PinterestSMSEmailMessenger
42
DELINGER

Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.

Pasta funghi er en lækker og nem pastaret fra Italien, og da funghi betyder svampe, ja så har du nok regnet ud hvad det er.

En klassisk pastaret med svampe (champignon) i en flødesovs, og retten tager ikke lang tid at lave.

Pasta med svampesauce er uden kød, men vil du alligevel gerne have lidt kød til, kan du servere den med skiver af parmaskinke.

Opskrift på pasta funghi

Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g champignon (i skiver)
  • 1 stort løg (hakket fint)
  • 2 fed hvidløg (i tynde skiver)
  • 2 spsk timian (frisk, finthakket)
  • 2 spsk persille (frisk, finthakket)
  • 4 dl fløde
  • 2 spsk hønsefond (koncentreret, fra flaske)
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g pasta (gerne spaghetti eller tagliatelle)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Champignon gøres rene og snittes i skiver.
  2. Varm en pande op, kom lidt olie på og steg nu champignonskiverne grundigt.
  3. Kom løg og hvidløg ved og lad det svitse med et halvt minuts tid.
  4. Tilsæt timian sammen med persille, fløde, fond og lidt friskpresset citronsaft, og skru ned for varmen. Lad din sauce til pasta funghi creme ind mens du koger pastaen.
  5. Kog en gryde med vand op, tilsæt salt og når vandet bulderkoger, kommes pastaen i. Kog pastaen som anvist på pakken. Er det frisk pasta er kogetiden ret kort.
  6. Smag din champignonsauce til med salt, friskkværnet peber og citronsaft. Er saucen blevet for tyk, kan der tilsættes lidt mere vand.

Næringsindhold

Kalorier225kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Pasta funghi serveres straks med pasta på en lun tallerken, og derpå den skønne svampesauce.

Du kan med fordel servere et godt stykke ciabatta til.

Se også disse opskrifter:

Pølsepande
Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.
Se opskriften her
billederesultat for pølsepande
Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Her får du min opskrift på pasta med hvidløg og olie, som italienerne kalder spaghetti aglio e olio. Super nem og hurtig pastaret uden kød.
Se opskriften her
billederesultat for pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Bagt pasta bolognese
En opskrift på lækker og bagt pasta bolognese, der nemt laves i et fad og tilberedes færdig i ovnen på 30 minutter. En god familieret.
Se opskriften her
billederesultat for bagt pasta bolognese
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required