Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.
Pølsepande er en nem og hurtig opskrift på aftensmad, som hele familien kan lide.
Det er selvfølgelig ikke gourmetmad med dybe smagsnuancer, men det behøver det jo heller ikke altid at være.
Og denne opskrift er perfekt til de travle hverdage, og pølser og pasta er jo ofte populære hos de fleste.
Her er pølsepanden lavet med blandt andet rucola, men er du ikke så glad for den, kan den evt. udskiftes med spidskål. Det smager også godt.
Opskrift på pølsepande
Ingredienser
- 500 gram pasta gerne pastapenne eller lignende
- 1 stort løg eller 2 små, grofthakket
- Lidt olivenolie
- 350 gram pølser i ca. 3 cm. tykke skiver
- 75 gram rucola
- 1 teskefuld oregano tørret
- 1 potte basilikum
- 2,5 deciliter madlavningsfløde
- kogevand fra pastaen
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Sæt vand over til pasta, og når det bulderkoger, kommes pasta i. Pasta koges altid i saltet vand.
- Løg hakkes groft og sauteres af i en stor pande i en god sjat olivenolie. Løget skal ikke tage farve.
- Skær pølserne ud - jo bedre pølser, jo bedre pølsepande. Her har jeg anvendt wienerpølser fra Højer Pølser, som jeg synes er gode, men der findes også mange andre gode pølser i butikkerne eller hos din slagter.
- Kom pølsestykkerne ned til løgene, og lad det svitse med et par minutter.
- Derefter plukkes rucola groft og kommes ved sammen med oregano og basilikum. Tilsæt mængde som du selv synes.
- Med en hulske kommes den kogte pasta nu over i panden, og der må gerne følge lidt kogevand med. Tilsæt også madlavningsfløde.
- Lad det varme igennem og tilsæt gerne mere kogevand, hvis det er nødvendigt.
- Smag din pølsepande til med salt og friskkværnet peber. Især rigeligt med peber.
Næringsindhold
Tips
Den færdige pølsepande serveres straks som den er, men gerne med en salat til - eller/og lækre stykker ciabattaboller.
Se også disse opskrifter med pølser:
Comments
No Comments