Indhold
Pankopaneret kylling
Ingredienser
- 600 g kyllingebryst hver filet deles i to på langs
- 2 æg sammenpiskes
- panko rasp alm. rasp kan også anvendes
- 0,5 dl solsikkeolie
- 2 spsk smør
- paprika
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- 600 g kyllingebryst fileter deles på langs, så du får to aflange stykker kylling af hvert stykke brystfilet. Bankes let flade.
- 2 æg piskes sammen i en dyb tallerken, mens der hældes panko rasp i en anden dyb tallerken.
- Vend nu hvert stykke kylling i sammenpisket æg, og derefter i pankorasp. Lægges til side.
- Varm en pande op ved en god varme, og kom 0,5 dl solsikkeolie og 2 spsk smør på. For at få et godt stegeresultat, skal du ikke spare på olie og smør.
- Når fedtstoffet er varmt lægges de pankopanerede kyllingestykker på panden.
- Krydres med paprika - og også gerne en smule hvidløgspulver og spidskommen.
- Steges nu ca. 5 minutter på hver side, og vendes blot en gang for ikke at ødelægge den fine panering. Krydres igen på den anden side. Der kan eventuelt skrues lidt ned for varmen, så kylling og panering ikke branker. Samlet stegetid er altså ca. 10 minutter. Krydres med salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på pankopaneret kylling
Pankopaneret kylling er nem og hurtig aftensmad, som både store og små er vilde med.
Her paneres kyllingestykkerne i pankorasp, og steges derefter crispy og sprøde på panden.
Samlet kan du lave de panerede kyllingestykker på ca. 20 minutter, og de smager fremragende.
Se også disse kyllingopskrifter:
- Kylling med tilbehør fra det italienske køkken
- Kyllingefrikadeller (opskrift til pande eller ovn)
- Crispy chicken opskrift (sprødt og lækkert)
- Kyllingenuggets (opskrift på sprøde nuggets i ovn)
Tips
Pankopaneret kylling tages af panden når den er færdigstegt, og krydres nu med salt og peber.
Serveres straks - eventuelt sammen med broccolislaw og kartoffelbåde.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments