• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pankopaneret kylling - sprød og pandestegt kylling

Pankopaneret kylling - sprød og pandestegt kylling

billederesultat for pankopaneret kylling
4.6 fra 30 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
319
SHARES
FacebookMessenger319PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2023 - Udgivet:  1. september 2020

En nem og lækker opskrift på pankopaneret kylling. Det er sprød og pandestegt kyllingefilet, som ikke tager mere end 20 minutter at lave.

Pankopaneret kylling er nem og hurtig aftensmad, som både store og små er vilde med.

Her paneres kyllingestykkerne i pankorasp, og steges derefter crispy og sprøde på panden.

Samlet kan du lave de panerede kyllingestykker på ca. 20 minutter, og de smager fremragende.

Opskrift på pankopaneret kylling

billederesultat for pankopaneret kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pankopaneret kylling - sprød og pandestegt kylling

4.60 fra 30 stemmer
En nem og lækker opskrift på pankopaneret kylling. Det er sprød og pandestegt kyllingefilet, som ikke tager mere end 20 minutter at lave.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 170
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kyllingebryst - hver filet deles i to på langs
  • 2 æg - sammenpiskes
  • panko rasp - alm. rasp kan også anvendes
  • 0,5 dl solsikkeolie
  • 2 spsk smør
  • paprika
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingefileterne deles på langs, så du får to aflange stykker kylling af hvert stykke brystfilet. Bankes let flade.
  2. Æg piskes sammen i en dyb tallerken, mens der hældes pankorasp i en anden dyb tallerken.
  3. Vend nu hvert stykke kylling i sammenpisket æg, og derefter i pankorasp. Lægges til side.
  4. Varm en pande op ved en god varme, og kom solsikkeolie og smør på. For at få et godt stegeresultat, skal du ikke spare på olie og smør.
  5. Når fedtstoffet er varmt lægges de pankopanerede kyllingestykker på panden.
  6. Krydres med paprika - og også gerne en smule hvidløgspulver og spidskommen.
  7. Steges nu ca. 5 minutter på hver side, og vendes blot en gang for ikke at ødelægge den fine panering. Krydres igen på den anden side. Der kan eventuelt skrues lidt ned for varmen, så kylling og panering ikke branker. Samlet stegetid er altså ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pankopaneret kylling tages af panden når den er færdigstegt, og krydres nu med salt og peber.

Serveres straks - eventuelt sammen med broccolislaw og kartoffelbåde.

Se også disse kyllingopskrifter:

Kylling med tilbehør - lækker weekendmad

4.7 fra 38 stemmer
Få en lækker opskrift på kylling med tilbehør fra det italienske køkken. En god hverdagsret, hvor kylling og grøntsager steges i et fad.
Gå til opskrift
billederesultat for kylling med tilbehør fra det italienske køkken

Kyllingefrikadeller i pande eller ovn - nem og lækker opskrift

4.7 fra 52 stemmer
Her er en nem opskrift på lækre kyllingefrikadeller, der er frikadeller lavet med hakket kylling. Dellerne kan steges på pande eller i ovn.
Gå til opskrift
kyllingefrikadeller

Crispy chicken - nem opskrift

4.8 fra 55 stemmer
Crispy chicken er en lækker og sprød kyllingeret, der serveres med en indisk karrysauce og kogte ris. Nem aftensmad med indisk inspiration.
Gå til opskrift
billederesultat for crispy chicken
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required