• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Panerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salat

Panerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salat

Lækre og panerede nakkekoteletter, der her er serveres med ovnkartofler og en lækker salat. Nakkekoteletterne kan nydes med en hjemmelavet paprikasauce. Foto Madensverden.dk.
Lækre og panerede nakkekoteletter, der her er serveres med ovnkartofler og en lækker salat. Nakkekoteletterne kan nydes med en hjemmelavet paprikasauce. Foto Madensverden.dk.

Opdateret:  16. januar 2020 - Udgivet:  9. september 2017

Del gerne:
71
SHARES
FacebookMessenger71PinterestEmailRedditSMS

Panerede nakkekoteletter smager bare bedst. De marmorerede nakkekoteletter vendes i panering, og steges sprøde på panden.

Panerede nakkekoteletter er lækker hverdagsmad, der kan laves på kort tid.

Nakkekoteletterne paneres i rasp, og steges i lidt smør og olie. Du kan med fordel tilsætte lidt paprika i paneringen.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til panerede nakkekoteletter

4 nakkekoteletter
Hvedemel
2 æg
3 spiseskefulde mælk
Rasp
1 teskefuld paprika
Salt og friskkværnet peber

Ovnkartofler laves af

600 gram små kartofler
Lidt olivenolie
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld tørret timian
Lidt salt

Dertil serveres denne salat med æble, rød spidskål og napolitana

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne vaskes og skæres i halve. Vendes i en skål med lidt olivenolie, oregano, timian og salt. Bredes ud på en bageplade med bagepapir, gerne med skæresiden nedad, og bages 30 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.
  2. Nakkekoteletterne duppes tørre og bankes let flade. Bare bruge håndroden til det.
  3. Kom hvedemel i en dyb tallerken.
  4. Pisk æggene sammen med en lille smule mælk i en anden dyb tallerken.
  5. Og hæld rasp i den tredje dybe tallerken, og her blandes paprika i.
  6. Vend så først nakkekoteletterne i hvedemel, derefter i æg, og endelig i raspen. Læg til side på en tør tallerken eller skærebræt.
  7. Kom en god klat smør på en varm pande sammen med lidt olie, og nu skal nakkekoteletterne steges i cirka fem minutter på hver side. Pas på de ikke bliver for mørke.
  8. Salaten laves som linket længere oppe, og så kan du servere de panerede nakkekoteletter med ovnkartoflerne og salat.

Du kan også lave denne lækre og nemme paprikasauce til nakkekoteletterne.

Se også mine opskrifter på:

Nakkekoteletter i sennepssovs

Langtidsstegte nakkekoteletter

Nakkekoteletter i gryde med blommer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anne

    september 17, 2024 at 4:17 pm

    En forrygende lækker kombination med din lækre paprika sovs blev en succes som jeg husker at bruge til nakkekoteletter 👍

    Svar
  2. Gitte

    marts 01, 2024 at 5:41 pm

    Hvor hvor og hvornår salt og peber? I raspen måske 😉

    Svar
  3. John Johansen

    februar 01, 2019 at 2:39 pm

    Hej!

    Lækker opskrift!
    Der er dog én ting jeg mener må være en fejl?
    Hvis det er rå kartofler, kan de 3 minutter vist ikke passe. 😉

    Mvh. John

    Svar
    • Madensverden.dk

      februar 01, 2019 at 3:17 pm

      Hej John

      Mange tak - og nej, der manglede et 0 🙂 Den er rettet til nu, og den rigtige tid til kartoflerne er 30 minutter.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her