Her kan du se den bedste salat med æble, rød spidskål og napolitana, der er en super lækker salatblanding, der dryppes med en god dressing.
Salat med æble, en rød spidskål og napolitana salatblanding er en både lækker og flot salat at servere.
Som du kan se på billedet, så anrettes salaten tredelt, hvorefter salatdressing og pinjekerner kommes over.
Jeg har her anvendt en napolitana salatblanding med blandt andet rucola og spinat, men du kan også bruge en almindelig grøn salat, iceberg, spinat eller hvad du nu synes.
Opskriften er til fire personer.
HER ER opskriften på de bedste boller i karry med ingefær
Til den lækre salat med æble skal du bruge:
1 stort æble
50 gram napolitana salatblanding (eller anden grøn salat)
En halv rød spidskål
50 gram pinjekerner
Salatdressing laves af
3 spiseskefulde olivenolie
1 spiseskefuld citronsaft
1 teskefuld sennep
Lidt salt
SE OGSÅ opskriften på den bedste bacontærte
Sådan laver du salat med æble, rød spidskål og en napolitana blanding:
- Del æblet i kvarte, og skær kernehuset fra. Skær derefter i tynde æblebåde, som vendes med en smule citronsaft, så æblet ikke bliver mørkt.
- Napolitanablandingen skylles i koldt vand og slynges tør.
- Den røde spidskål snittes i helt tynde strimler fra spidsen og ind, og kålen klemmes hårdt i hånden for at blødgøre kålen.
- Anret nu æble, salaten og spidskål i et fad, så den er tredelt ligesom på billedet.
- Olivenolie røres sammen med citronsaft, sennep og lidt salt, og derefter dryppes salatdressingen over salaten i fadet.
- Pinjekerner ristes på en varm pande og drysses over, hvorefter salaten er klar til servering.
Del dine ideer og tanker med os andre her: