• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

billederesultat for blomkål og peberfrugt bages i et fad, og det tager blot 25 minutter. Blomkål og peberfrugt overhældes med lidt olivenolie, og er lækkert tilbehør til retter med kød. Foto: Madensverden.dk.
Ovnbagt blomkål og peberfrugt bages i et fad, og det tager blot 25 minutter. Blomkål og peberfrugt overhældes med lidt olivenolie, og er lækkert tilbehør til retter med kød. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  25. august 2023 - Udgivet:  25. august 2023

Del gerne:
4.1k
SHARES
FacebookMessenger4.1kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.
  2. Opskrift på ovnbagt blomkål
  3. Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Note
Gå til opskrift

Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.

Ovnbagt blomkål er en nem måde at tilberede blomkålen på, og her er den blandet i et fad med peberfrugt.

Det er lækkert tilbehør til retter med kød, og det passer blandt andet fint til koteletter, men jeg har også serveret det med succes til frikadeller.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på ovnbagt blomkål

billederesultat for blomkål og peberfrugt bages i et fad, og det tager blot 25 minutter. Blomkål og peberfrugt overhældes med lidt olivenolie, og er lækkert tilbehør til retter med kød. Foto: Madensverden.dk.

Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.
Bedømmelse
4.7 fra 21 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 røde peberfrugter
  • olivenolie
  • salt
  • timian
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Start med at skære eventuelle blade fra blomkålen. Del den derefter i to halve.
  • Bræk buketterne af og læg dem i et ildfast fad. Du kan sagtens også anvende stokken.
  • Peberfrugten skæres ud i mundrette stykker, som kommes ved blomkålen.
  • Hæld nu lidt olivenolie over blomkål og peberfrugt, og vær ikke for nærig med olien.
  • Krydr også med salt og frisk timian.
  • Bag nu fadet i ovnen ved 185 grader varmluft, hvor det skal have cirka 25 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Så er ovnbagt blomkål og peberfrugter klar til servering, og du skal ikke være bange for at de bliver lidt svedne i kanterne. Det giver kun bedre smag.

Men de skal selvfølgelig ikke blive for sorte, så hvis din ovn varmer meget hårdt, kan du med fordel dække fadet til med sølvpapir de sidste 5-10 minutter af tilberedningstiden.

Se også mine opskrifter på:

  • Ovnbagt spidskål med skinke - nemt tilbehør med kål
  • Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
  • Ovnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persille
  • Ovnbagt knoldselleri med timian og olie (selleri i ovn)
  • Rød spidskål i ovn - opskrift på ovnbagt kål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kurt Kristensen

    september 19, 2024 at 12:07 pm

    Super god ret

    Svar
  2. Ingelise Sørensen

    september 11, 2022 at 5:00 pm

    Hvad skal man spise til kulmule

    Svar
  3. Dorthe

    april 24, 2021 at 12:25 pm

    Det ser rigtig lækkert ud. Det skal prøves som tilbehør til hakkebøf

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required