Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

billederesultat for blomkål og peberfrugt bages i et fad, og det tager blot 25 minutter. Blomkål og peberfrugt overhældes med lidt olivenolie, og er lækkert tilbehør til retter med kød. Foto: Madensverden.dk.
4.7 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4.1k
SHARES
FacebookMessenger4.1kPinterestEmailSMS
Opdateret: 25. august 2023 - Udgivet: 25. august 2023

Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.

Ovnbagt blomkål er en nem måde at tilberede blomkålen på, og her er den blandet i et fad med peberfrugt.

Det er lækkert tilbehør til retter med kød, og det passer blandt andet fint til koteletter, men jeg har også serveret det med succes til frikadeller.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på ovnbagt blomkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

4.72 fra 21 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 røde peberfrugter
  • olivenolie
  • salt
  • timian
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære eventuelle blade fra blomkålen. Del den derefter i to halve.
  2. Bræk buketterne af og læg dem i et ildfast fad. Du kan sagtens også anvende stokken.
  3. Peberfrugten skæres ud i mundrette stykker, som kommes ved blomkålen.
  4. Hæld nu lidt olivenolie over blomkål og peberfrugt, og vær ikke for nærig med olien.
  5. Krydr også med salt og frisk timian.
  6. Bag nu fadet i ovnen ved 185 grader varmluft, hvor det skal have cirka 25 minutter.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Så er ovnbagt blomkål og peberfrugter klar til servering, og du skal ikke være bange for at de bliver lidt svedne i kanterne. Det giver kun bedre smag.

Men de skal selvfølgelig ikke blive for sorte, så hvis din ovn varmer meget hårdt, kan du med fordel dække fadet til med sølvpapir de sidste 5-10 minutter af tilberedningstiden.

Se også mine opskrifter på:

  • Ovnbagt spidskål med skinke - nemt tilbehør med kål
  • Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
  • Ovnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persille
  • Ovnbagt knoldselleri med timian og olie (selleri i ovn)
  • Rød spidskål i ovn - opskrift på ovnbagt kål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kurt Kristensen skriver

    september 19, 2024 at 12:07 pm

    Super god ret

    Svar
  2. Ingelise Sørensen skriver

    september 11, 2022 at 5:00 pm

    Hvad skal man spise til kulmule

    Svar
  3. Dorthe skriver

    april 24, 2021 at 12:25 pm

    Det ser rigtig lækkert ud. Det skal prøves som tilbehør til hakkebøf

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required