• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

billederesultat for blomkål og peberfrugt bages i et fad, og det tager blot 25 minutter. Blomkål og peberfrugt overhældes med lidt olivenolie, og er lækkert tilbehør til retter med kød. Foto: Madensverden.dk.
4.7 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4.1k
SHARES
FacebookMessenger4.1kPinterestEmailSMSSubscribe

Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.

Ovnbagt blomkål er en nem måde at tilberede blomkålen på, og her er den blandet i et fad med peberfrugt.

Det er lækkert tilbehør til retter med kød, og det passer blandt andet fint til koteletter, men jeg har også serveret det med succes til frikadeller.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på ovnbagt blomkål

billederesultat for blomkål og peberfrugt bages i et fad, og det tager blot 25 minutter. Blomkål og peberfrugt overhældes med lidt olivenolie, og er lækkert tilbehør til retter med kød. Foto: Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

4.72 fra 21 stemmer
Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 blomkål
  • 2 røde peberfrugter
  • olivenolie
  • salt
  • timian

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære eventuelle blade fra blomkålen. Del den derefter i to halve.
  2. Bræk buketterne af og læg dem i et ildfast fad. Du kan sagtens også anvende stokken.
  3. Peberfrugten skæres ud i mundrette stykker, som kommes ved blomkålen.
  4. Hæld nu lidt olivenolie over blomkål og peberfrugt, og vær ikke for nærig med olien.
  5. Krydr også med salt og frisk timian.
  6. Bag nu fadet i ovnen ved 185 grader varmluft, hvor det skal have cirka 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Så er ovnbagt blomkål og peberfrugter klar til servering, og du skal ikke være bange for at de bliver lidt svedne i kanterne. Det giver kun bedre smag.

Men de skal selvfølgelig ikke blive for sorte, så hvis din ovn varmer meget hårdt, kan du med fordel dække fadet til med sølvpapir de sidste 5-10 minutter af tilberedningstiden.

Se også mine opskrifter på:

  • Ovnbagt spidskål med skinke - nemt tilbehør med kål
  • Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
  • Ovnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persille
  • Ovnbagt knoldselleri med timian og olie (selleri i ovn)
  • Rød spidskål i ovn - opskrift på ovnbagt kål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kurt Kristensen

    september 19, 2024 at 12:07 pm

    Super god ret

    Svar
  2. Ingelise Sørensen

    september 11, 2022 at 5:00 pm

    Hvad skal man spise til kulmule

    Svar
  3. Dorthe

    april 24, 2021 at 12:25 pm

    Det ser rigtig lækkert ud. Det skal prøves som tilbehør til hakkebøf

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

jordbærkage med kransekage
Jordbærkage→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften
Italiensk gris i airfryer
Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg→ Se opskriften
Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required