Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Oksekødsroulade med sennep og bacon

Oksekødsroulade med sennep og bacon

billede med oksekødsroulade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
17
SHARES
FacebookMessenger17PinterestEmailSMS

Oksekødsroulade er nemme og lækre ruller med sennep og bacon, hvilket giver en himmelsk lækker smag. Her er den bedste opskrift.

Rullerne laves med skiver af oksekød, typisk okseinderlår, og de rulles nemt sammen med sennep og halve skiver bacon, hvorefter de steges møre. Skyen laves til den lækre sovs.

Jeg har lavet en rulle til hver her, men er I meget glade for kød, skal du måske lave lidt mere. Fremgangsmåden er ellers den samme. Og retten er god til både hverdag og mere festlige lejligheder. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

  • Benløse fugle
  • Oksekødsruller
  • Flæskeruller

Opskrift

Oksekødsroulade

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Den bedste opskrift på oksekødsroulade, der smager himmelsk godt. Skiver af oksekød rullet med sennep og bacon, der serveres den lækre sovs.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 skiver oksekød af inderlår
  • 4 tsk sennep efter egen smag
  • 6 skiver bacon delt i halve
  • timian tørret eller frisk
  • friskkværnet peber
  • smør til bruning
  • 3 dl kalvefond eller anden bouillon
  • 10 enebær
  • 1 tsk ribsgele
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 2 spsk majsstivelse udrørt i lidt koldt vand

Fremgangsmåde

  1. Fold hver kødskive ud og smør en teskefuld sennep på hver. Jeg bruger en Maille med honning, men du kan anvende grov sennep eller hvad du synes.
  2. Skær baconskiver over på midten og læg tre halve skiver bacon på hver kødskive. Krydr med timian og friskkværnet peber.
    oksekødsroulade klar til at blive rullet sammen
  3. Rul forsigtigt sammen og bind et stykke bomuldssnor omkring, så rullerne ikke går op under stegningen.
    oksekødsrouladerne klar til stegning
  4. Kom smør i en dyb pande eller en gryde, og lad det bruse af. Brun kødrullerne grundigt på alle sider, og tilsæt kalvefond eller en bouillon. Jeg bruger 3 deciliter vand og et par spiseskefulde koncentrat. Kom også enebær ved (kan udelades). Krydr med lidt mere peber.
    rullerne brunes godt af på panden
  5. Læg låg på og lad kødet simre i 45 minutter.
    oksekødsrouladerne simrer i 45 minutter i kalvefond
  6. Tag oksekødsrouladerne op og kog skyen op sammen med ribsgele og engelsk sauce. Pisk udrørt majsstivelse i indtil ønsket konsistens opnås, og smag til med salt og peber (sovsen er formentlig allerede saltet nok).

Næringsindhold

Kalorier264kcalKulhydrater6gProtein34gFedt11gMættet fedt4gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.1gKolesterol85mgNatrium832mgKalium471mgKostfibre0.3gSukker1gVitamin A94IUVitamin C1mgCalcium33mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Hver oksekødsroulade serveres med den lækre sovs, og eventuelt sammen med stegte kartoffelbåde og ærter. Eller hvad du synes.

Skal det være ekstra festligt, kan du serveres kødet med hjemmelavet pommes anna.

Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    december 18, 2024 at 9:54 am

    Tak fordi du bruger opskriften - og skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required