• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Newyorker hotdog med frankfurter og agurkerelish

Newyorker hotdog med frankfurter og agurkerelish

billederesultat for newyorker hotdog
En rigtig newyorker hotdog, der laves med en frankfurter pølse og hjemmelavet agurkerelish. Og naturligvis med sennep på toppen. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  18. august 2022 - Udgivet:  22. januar 2021

Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Sådan laver du newyorker hotdog. En opskrift og variant af den klassiske hotdog, her med frankfurter pølse og hjemmelavet relish med agurk.
  2. Opskrift på newyorker hotdog
  3. Newyorker hotdog med frankfurter og agurkerelish
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør
  9. Pølsemix i ovn
  10. Cowboytoast
Gå til opskrift

Sådan laver du newyorker hotdog. En opskrift og variant af den klassiske hotdog, her med frankfurter pølse og hjemmelavet relish med agurk.

Newyorker hotdog er en lidt anderledes udgave af den klassiske hotdog, og denne laves bla. med en frankfurter pølse.

Den klassiske agurkesalat er også udskiftet med en hjemmelavet agurkerelish (nem at lave), og så er det altså bare lækker fastfood.

På toppen laver du det karakteristiske zigzag-mønser med sennep, og så er det ellers bare at gå ombord i den populære hotdog fra New York.

Opskriften er beregnet til fire personer med en newyorker hotdog pr. person, men er det til et måltid skal du nok regne med to til hver.

Opskrift på newyorker hotdog

billederesultat for newyorker hotdog

Newyorker hotdog med frankfurter og agurkerelish

Sådan laver du newyorker hotdog. En opskrift og variant af den klassiske hotdog, her med frankfurter pølse og hjemmelavet relish med agurk.
Bedømmelse
4.6 fra 5 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 stk. frankfurter
  • 4 pølsebrød - evt. hjemmebagte pølsebrød
  • 1 portion agurkerelish - se opskrift på agurkerelish her
  • ketchup - selvfølgelig en Heinz
  • 1 lille løg - fintsnittet
  • sennep - evt. en sød fransk sennep

Fremgangsmåde

  • Frankfurter pølses ristet på en pande varme indtil de godt stegte.
  • Pølsebrød lunes 2-3 minutter i ovnen ved 175 grader varmluft. Eller nyd dine egne og hjemmebagte pølsebrød.
  • Lav agurkerelish som beskrevet i linket.
  • Så skal du anrette newyorker hotdog. Læg en ristet frankfurter pølse i et brød.
  • På den side af frankfurteren lægges en stribe agurkerelish, mens der på den anden side lægges en bane ketchup og derpå finthakket løg.
  • På midten laves en bane sød fransk sennep - gerne i et zig-zag mønster.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Newyorker hotdog serveres selvfølgelig straks - gerne med en kold cola til.

Er du til en stærkere sennep? Jamen, så udskifter du bare sennep til en mere krads udgave. Du kan også lave en lækker tomatrelish til hotdogs.

Se også disse opskrifter på fastfood:

Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

5 fra 2 stemmer
Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på grill eller pande. Her er opskriften med de gode tips - og med forslag til tilbehør til pølserne.
Gå til opskrift
billede med pølser i svøb

Pølsemix i ovn

4.9 fra 51 stemmer
Pølsemix kan sagtens laves i ovn, og her er opskriften på den klassiske ret, der laves med kartofler, pølser og løg. Pølsemix krydres med paprika og karry.
Gå til opskrift
billede med pølsemix i ovn

Cowboytoast

4.8 fra 89 stemmer
Her får du den bedste opskrift på en hjemmelavet cowboytoast, der laves med hakket oksekød og løg i ovn og toaster. Opskrift med billeder.
Gå til opskrift
billede med hjemmelavet cowboytoast

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole

    august 08, 2021 at 3:23 pm

    “ketchup selvfølgelig en Heinz”

    Man skal huske på, Heinz, havde et godt navn for 10 - 20 år siden, men igen og igen vinder de totalt discount mærker frem, jeg kan endda huske at politikkens madanmeldere, foretrak en ketchup fra “Budget” til Pommesfrites, og jeg tror at først nævnte endte på en 5. plads 😛

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required