Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Muffins med kartofler og rejer

Muffins med kartofler og rejer

Kartoffelmuffins med rejefyld
4.8 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMS

En opskrift på muffins med kartofler og rejer. De velsmagende madmuffins med fyld er lækre til aftensmad eller frokost.

Muffins med kartofler og rejer er lækker aftensmad, som mætter rigtig fint - men som ikke ligger tungt i maven.

Du kan også bruge dem til en frokost eller buffet.

Opskriften giver 12 stk., og der bør være nok til fire personer.

Opskrift på muffins med kartofler og rejer

Muffins med kartofler og rejer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
En opskrift på muffins med kartofler og rejer. De velsmagende madmuffins med fyld er lækre til aftensmad eller frokost.
Antal: 12 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2,5 dl yoghurt græsk yoghurt 10%
  • 1 æg
  • 1,5 dl skummetmælk
  • 1 salt og friskkværnet peber
  • 4,5 dl hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1,5 dl dild hakket
  • 12 kartofler små kartofler, kogte og afkølede
  • 1 spsk olivenolie
Rejefyld
  • 300 g rejer store grønlandske, frosne, optøede og afdryppede
  • 4 spsk yoghurt yoghurt naturel 3%
  • 2 spsk mayonnaise evt. Hellmann's
  • 4 spsk dild hakket + lidt dildspidser til pynt
  • 1 citron saft af ¼ citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Vend de afkølede kartofler med olivenolien.
  2. Kom græsk yoghurt, mælk, dild, æg, salt og friskkværnet peber i en skål og pisk det sammen.
  3. Kom mel og bagepulver i en anden skål og bland det sammen.
  4. Hæld melet over til de våde ingredienser og bland det sammen, til en klistret dej.
  5. Smør en muffinsform godt eller sæt smurte muffinsforme af papir ned i en muffinsform. Fordel dejen i hullerne og stik en kartoffel ned i hver.
  6. Bag dine muffins med kartofler og rejer i en forvarmet ovn ved 200 garder (ikke varmluft) i 20-25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
  7. Tag dem ud og lad dem køle af, til de enten kun er lune eller helt afkølede.
  8. Rejefyld: Pisk mayonnaise, yoghurt, citronsaft, salt, friskkværnet peber og dild sammen. Smag til.
  9. Tilsæt de optøede og afdryppede rejer - vend dem i. Stil på køl, til det skal bruges.
  10. Servering: Pil papiret af de bagte muffins og sæt dem i et fad. Fordel rejefyld over og pynt dine kartoffelmuffins med rejer med dildspidser.

Næringsindhold

Kalorier326kcalKulhydrater55gProtein15gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol52mgNatrium590mgKalium1144mgKostfibre5gSukker9gVitamin A1346IUVitamin C50mgCalcium259mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdige muffins med kartofler og rejer serveres gerne med en lækkert salat til. Evt. en salat med olie og eddike dressing.

Relaterede opskrifter

Kartoffelmuffins
Min opskrift på kartoffelmuffins, der kan laves udelukkende med kartofler, eller med grønkål, spinat og andet grønt. Lækre som tilbehør.
Se opskriften her
billede med kartoffelmuffins
Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat
Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat smager himmelsk godt. Her er min opskrift på fyldte bagekartofler, der er nemme at lave med eller uden ost.
Se opskriften her
Lækre og fyldte bagte kartofler med bacon og spinat. De bagte kartofler med fyld er nemme at lave, og de kan også tilføres lidt ost. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kartoffelrøsti
Se hvordan du laver de bedste hjemmelavede kartoffelrøsti. Røsti brunes på panden, inden de steges færdige i ovnen. Opskriften er uden æg.
Se opskriften her
billederesultat for kartoffelrøsti
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sigrid skriver

    marts 13, 2021 at 6:56 am

    Kunne godt tænke mig at mængden af kartofler var angivet i kg.
    Så man kunne bruge en rest kartofler

    Svar
  2. Jesper skriver

    marts 13, 2021 at 6:55 am

    Det ser godt ud

    Svar

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required