Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.
Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Og den er faktisk også et sikkert hit i børnefamilien.
Her er mit bud med hakket oksekød, der steges med hjemmelavet taco krydderi, og så selvfølgelig masser af friske grøntsager.
Opskriften er til fire personer, men rester er gode til madpakken dagen derpå.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på mexicanske pandekager
Mexicanske pandekager - nem opskrift
Ingredienser
- 600 g hakket oksekød - med 10% fedt
- 1 portion taco krydderi - se opskrift i linket
- 1 lille agurk
- 200 g tomater - små
- 1 iceberg salat
- 1 dåse majs
- 1 rød peberfrugt
- 1 glas tacosauce
- 12 tortillas
Fremgangsmåde
- Varm lidt olie på en meget varm pande, og svits det hakkede oksekød grundigt i et par minutter. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi, og skru lidt ned for varmen. Ryst panden rundt, og lad det stege yderligere et par minutter. Tag oksekødet af, og kom det i et lille fad.
- Agurk skæres ud i tern, og tilsvarende med peberfrugt.
- Tomaterne skylles og deles i kvarte.
- Fjern de yderste blade på iceberg salaten, og hak den groft.
- Anret alle grøntsagerne i et stort fad sammen med de løse majs.
- Hæld også taco sauce op i en lille skål.
- Varm panden op til maksimal varme, og lun tortillas fem sekunder på hver side. Stabl dem på en tallerken.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Ved servering lægges en tortilla (mexicansk pandekage) på tallerken, og hakket oksekød og grøntsager lægges ovenpå.
Kom også en skefuld taco sauce over. Fold sammen, eller spis den som den er.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Jane Jensen
I stedet for at varme pandekagerne på en pande, så prik lidt huller i plasten på pakken/posen - og giv hele pakken et minut i mikroen … så er de klar.
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du benytter denne opskrift. Skriv gerne hvad du synes om den.
Sanne
Hej har du eller i en opskrift på pandekager med fyld af hakket oksekød man kalder dem hvis nok Italienske pandekager Tusind tak på forhånd