• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Mexicanske pandekager med hakket oksekød

Mexicanske pandekager med hakket oksekød

mexicanske pandekager med hakket oksekød
At lave mexicanske pandekager er et rigtigt hyggeprojekt for både børn og voksne. Anret et stort fad med forskellige grøntsager, varm tortillas på en meget varm pande, og steg lidt hakket oksekød sammen med taco krydderi. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  2. juli 2024 - Udgivet:  2. juli 2024

Del gerne:
56
SHARES
FacebookMessenger56PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.
  2. Opskrift på mexicanske pandekager
  3. Mexicanske pandekager - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.

Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Og den er faktisk også et sikkert hit i børnefamilien.

Her er mit bud med hakket oksekød, der steges med hjemmelavet taco krydderi, og så selvfølgelig masser af friske grøntsager.

Opskriften er til fire personer, men rester er gode til madpakken dagen derpå.

Se også disse opskrifter:

  • Wraps med hakket oksekød
  • Nemme burritos
  • Fyld til tortilla og burritos
  • Chili con carne

Opskrift på mexicanske pandekager

mexicanske pandekager med hakket oksekød

Mexicanske pandekager - nem opskrift

Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød - med 10% fedt
  • 1 portion taco krydderi - se opskrift i linket
  • 1 lille agurk
  • 200 g tomater - små
  • 1 iceberg salat
  • 1 dåse majs
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 glas tacosauce
  • 12 tortillas

Fremgangsmåde

  • Varm lidt olie på en meget varm pande, og svits det hakkede oksekød grundigt i et par minutter. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi, og skru lidt ned for varmen. Ryst panden rundt, og lad det stege yderligere et par minutter. Tag oksekødet af, og kom det i et lille fad.
  • Agurk skæres ud i tern, og tilsvarende med peberfrugt.
  • Tomaterne skylles og deles i kvarte.
  • Fjern de yderste blade på iceberg salaten, og hak den groft.
  • Anret alle grøntsagerne i et stort fad sammen med de løse majs.
  • Hæld også taco sauce op i en lille skål.
  • Varm panden op til maksimal varme, og lun tortillas fem sekunder på hver side. Stabl dem på en tallerken.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
799
% Daglig værdi*
Fedt
 
38
g
58
%
Mættet fedt
 
14
g
88
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
15
g
Kolesterol
 
107
mg
36
%
Natrium
 
3042
mg
132
%
Kalium
 
1226
mg
35
%
Kulhydrater
 
79
g
26
%
Kostfibre
 
13
g
54
%
Sukker
 
19
g
21
%
Protein
 
38
g
76
%
Vitamin A
 
4708
IU
94
%
Vitamin C
 
68
mg
82
%
Calcium
 
203
mg
20
%
Jern
 
10
mg
56
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Ved servering lægges en tortilla (mexicansk pandekage) på tallerken, og hakket oksekød og grøntsager lægges ovenpå.

Kom også en skefuld taco sauce over. Fold sammen, eller spis den som den er.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jane Jensen

    juli 04, 2024 at 3:42 pm

    I stedet for at varme pandekagerne på en pande, så prik lidt huller i plasten på pakken/posen - og giv hele pakken et minut i mikroen … så er de klar.

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    juli 02, 2024 at 9:51 am

    Tak fordi du benytter denne opskrift. Skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar
  3. Sanne

    januar 25, 2022 at 5:12 am

    Hej har du eller i en opskrift på pandekager med fyld af hakket oksekød man kalder dem hvis nok Italienske pandekager Tusind tak på forhånd

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required