• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Mexicanske pandekager med hakket oksekød

Mexicanske pandekager med hakket oksekød

mexicanske pandekager med hakket oksekød
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
56
SHARES
FacebookMessenger56PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. juli 2024 - Udgivet: 2. juli 2024

Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.

Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Og den er faktisk også et sikkert hit i børnefamilien.

Her er mit bud med hakket oksekød, der steges med hjemmelavet taco krydderi, og så selvfølgelig masser af friske grøntsager.

Opskriften er til fire personer, men rester er gode til madpakken dagen derpå.

Se også disse opskrifter:

  • Wraps med hakket oksekød
  • Nemme burritos
  • Fyld til tortilla og burritos
  • Chili con carne

Opskrift på mexicanske pandekager

mexicanske pandekager med hakket oksekød
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mexicanske pandekager - nem opskrift

5 fra 1 stemme
Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Kalorier: 799
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g hakket oksekød - med 10% fedt
  • 1 portion taco krydderi - se opskrift i linket
  • 1 lille agurk
  • 200 g tomater - små
  • 1 iceberg salat
  • 1 dåse majs
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 glas tacosauce
  • 12 tortillas

Fremgangsmåde
 

  1. Varm lidt olie på en meget varm pande, og svits det hakkede oksekød grundigt i et par minutter. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi, og skru lidt ned for varmen. Ryst panden rundt, og lad det stege yderligere et par minutter. Tag oksekødet af, og kom det i et lille fad.
  2. Agurk skæres ud i tern, og tilsvarende med peberfrugt.
  3. Tomaterne skylles og deles i kvarte.
  4. Fjern de yderste blade på iceberg salaten, og hak den groft.
  5. Anret alle grøntsagerne i et stort fad sammen med de løse majs.
  6. Hæld også taco sauce op i en lille skål.
  7. Varm panden op til maksimal varme, og lun tortillas fem sekunder på hver side. Stabl dem på en tallerken.

Næringsindhold

Kalorier: 799kcalKulhydrater: 79gProtein: 38gFedt: 38gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 2gKolesterol: 107mgNatrium: 3042mgKalium: 1226mgKostfibre: 13gSukker: 19gVitamin A: 4708IUVitamin C: 68mgCalcium: 203mgJern: 10mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Ved servering lægges en tortilla (mexicansk pandekage) på tallerken, og hakket oksekød og grøntsager lægges ovenpå.

Kom også en skefuld taco sauce over. Fold sammen, eller spis den som den er.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jane Jensen

    juli 04, 2024 at 3:42 pm

    I stedet for at varme pandekagerne på en pande, så prik lidt huller i plasten på pakken/posen - og giv hele pakken et minut i mikroen … så er de klar.

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    juli 02, 2024 at 9:51 am

    Tak fordi du benytter denne opskrift. Skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar
  3. Sanne

    januar 25, 2022 at 5:12 am

    Hej har du eller i en opskrift på pandekager med fyld af hakket oksekød man kalder dem hvis nok Italienske pandekager Tusind tak på forhånd

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required