Indhold
Mexicanske pandekager - nem opskrift
Ingredienser
- 600 g hakket oksekød (med 10% fedt)
- 1 portion taco krydderi (se opskrift i linket)
- 1 lille agurk
- 1 rød peberfrugt
- 200 g tomater (små)
- 1 iceberg salat
- 1 dåse majs
- 1 glas tacosauce
- 12 tortillas
Fremgangsmåde
- Varm lidt olie på en meget varm pande, og svits 600 g hakket oksekød grundigt i et par minutter. Tilsæt 1 portion taco krydderi, og skru lidt ned for varmen. Ryst panden rundt, og lad det stege yderligere et par minutter. Tag oksekødet af, og kom det i et lille fad.
- 1 lille agurk skæres ud i tern, og tilsvarende med 1 rød peberfrugt.
- 200 g tomater skylles og deles i kvarte.
- Fjern de yderste blade på 1 iceberg salat, og hak den groft.
- Anret alle grøntsagerne i et stort fad sammen med 1 dåse majs.
- Hæld også1 glas tacosauce op i en lille skål.
- Varm panden op til maksimal varme, og lun 12 tortillas (en ad gangen) i fem sekunder på hver side. Stabl dem på en tallerken.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på mexicanske pandekager
Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Og den er faktisk også et sikkert hit i børnefamilien.
Her er mit bud med hakket oksekød, der steges med hjemmelavet taco krydderi, og så selvfølgelig masser af friske grøntsager.
Opskriften er til fire personer, men rester er gode til madpakken dagen derpå.
Se også disse opskrifter:
Tips
Ved servering lægges en tortilla (mexicansk pandekage) på tallerken, og hakket oksekød og grøntsager lægges ovenpå.
Kom også en skefuld taco sauce over. Fold sammen, eller spis den som den er.
Er du mere til de klassiske pandepager, så er opskriften her.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Jane Jensen skriver
I stedet for at varme pandekagerne på en pande, så prik lidt huller i plasten på pakken/posen - og giv hele pakken et minut i mikroen … så er de klar.
Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du benytter denne opskrift. Skriv gerne hvad du synes om den.
Sanne skriver
Hej har du eller i en opskrift på pandekager med fyld af hakket oksekød man kalder dem hvis nok Italienske pandekager Tusind tak på forhånd