Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Mexicansk fyld til tortillas og tacos

Mexicansk fyld til tortillas og tacos

mexicansk fyld
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
68
SHARES
FacebookMessenger68PinterestEmailSMS

Se, hvordan du nemt laver mexicansk fyld med kylling og grønt til tortillas, burritos og tacos. Fyldet er klar efter 20 minutter i ovnen.

Mexicansk fyld i blandt andet tortillas, burritos og tacos er ofte hakket oksekød, men prøv lige denne opskrift i stedet.

Her får du nemlig lækkert fyld uden det tunge oksekød, i stedet er det med kylling og masser af lækre grøntsager.

Fyldet er nemt at lave, og det skal blot have 20 minutter i ovnen. Mængderne kan varieres, som du synes, og det samme kan krydderierne selvfølgelig også.

Opskrift på mexicansk fyld

Mexicansk fyld til tortillas og tacos

Holger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Se, hvordan du nemt laver mexicansk fyld med kylling og grønt til tortillas, burritos og tacos. Fyldet er klar efter 20 minutter i ovnen.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 2 rødløg
  • 3 peberfrugter
  • 1 dåse majs
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • chili kan udelades ellers sambal oelek
  • 4 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og find et ildfast fad eller bradepande frem. Smør det med lidt olie.
  2. Kyllingebrystfileterne skæres i tynde strimler, og kommes i fadet.
  3. Rødløg skæres ud o mindre både, mens peberfrugterne snittes i tynde strimler. Både de grønne, gule og røde peberfrugter kan anvendes, så brug dem du har.
  4. Kom løg og peberfrugter i fadet sammen med en dåse majs, og tilsæt krydderierne.
  5. Kom også olie ved sammen med salt og peber, og vend indholdet rundt, så smagsstofferne fordeles godt.
  6. Stil fadet ind i den varme ovn, hvor det skal nu skal have cirka 20 minutter, så kyllingekødet er gennemstegt. Server straks mexicansk fyld til tortillas eller tacos-skåle.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Mexicansk fyld anvendes til de typiske retter med blandt andet tortillas, burritos og tacos.

Server gerne sammen med chilisauce, friske korianderblade, salsa, guacamole og en god salat.

Se også mine opskrifter på:

Verdens bedste guacamole

Mexicansk gryderet med oksekød

Mexicansk risret med bønner

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required