Indhold
Her kan du se, hvordan du nemt laver en medister i airfryer. Opskrift på medisterpølse omviklet med bacon. Stegt på 30 minutter.
Hvis du endnu ikke har prøvet medister i airfryer, så er chancen her.
En lækker og velsmagende medisterpølse, der omvikles med bacon, og derefter steges i den effektive airfryer.
Har du en rest til overs, så brug den gerne på madpakken dagen efter. For medisteren smager super godt på et stykke rugbrød.
Sådan kan du også tilberede medisterpølse:
Opskrift på medister i airfryer
Medister i airfryer
Fremgangsmåde
- Gør din airfryer klar, og hæld lidt vand i bunden af skålen. Dels brænder fedtet så ikke fast, og dels har du lidt væske, hvis du ønsker at lave en opbagt sovs af skyen.
- Nu vikler du så baconskiver omkring medisterpølsen, og du skal bruge cirka 12 skiver bacon. Måske lidt flere.
- Læg forsigtigt din medister ned i airfryeren (ned på trådnettet), og pensl med lidt olivenolie. Du skal ikke bruge bagepapir eller andet her. Medisteren lægges direkte på risten, så den varme luft frit kan cirkulere rundt.
- Prik også gerne medisteren med en kødnål eller lignende, da du så mindsker risikoen for at medisteren sprækker under tilberedningen. Den bliver den ikke mere tør af.
- Luk skuffen i, og giv nu din medister i airfryer 30 minutter ved 180 grader. Så er den klar til servering og helt perfekt med sprødt bacon.
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Medister i airfryer kan serveres med forskellige slags tilbehør, alt afhængig af hvor sundt det skal være.
Det kan være med kogte kartofler, dampet broccoli og gerne en opbagt sovs eller brun sovs. Skal det være lidt mere sundt kan sovsen udelades.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Grethe skriver
Jeg skal aldrig mere lave medister på pande. Det er alletiders opskrift.
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Grethe
Dejligt at høre - og ja, det er genialt at tilberede medisterpølse i airfryer 🙂
Alt det bedste
Holger
Kaj skriver
Davs man skal huske at prikke nogle huller i pølsen 👍
Linda Ploug skriver
Tak for jeres rigtige gode opskrifter, jeg bruger dem meget også til airfryer, jeg har en Ninja airfryer og det passer næsten med temperaturen som jeres
Endnu en gang tak for opskrifterne
Jeg er stor fan af jer
Kurt Alex Møller skriver
Jeg laver selv min medister pølser så ved jeg hvad der er kommet i.
Det bliver ikke sidste gang jeg lave det.
Det smager godt og giver en hele andre smag når man bruger bacon.