Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Medister i airfryer

Medister i airfryer (med sprød bacon)

billederesultat for medister i Airfryer
4.8 fra 49 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.9k
SHARES
FacebookMessenger3.9kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Medister i airfryer
  • Opskrift på medister i airfryer
  • Servering
  • Kommentarer

Medister i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 49 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her kan du se, hvordan du nemt laver en medister i airfryer. Opskrift på medisterpølse omviklet med bacon. Stegt på 30 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 800 g medister
  • 12 skiver bacon
  • Lidt olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Gør din airfryer klar, og hæld lidt vand i bunden af skålen. Dels brænder fedtet så ikke fast, og dels har du lidt væske, hvis du ønsker at lave en opbagt sovs af skyen.
  2. Nu vikler du så baconskiver omkring medisterpølsen, og du skal bruge cirka 12 skiver bacon. Måske lidt flere.
  3. Læg forsigtigt din medister ned i airfryeren (ned på trådnettet), og pensl med lidt olivenolie. Du skal ikke bruge bagepapir eller andet her. Medisteren lægges direkte på risten, så den varme luft frit kan cirkulere rundt.
  4. Prik også gerne medisteren med en kødnål eller lignende, da du så mindsker risikoen for at medisteren sprækker under tilberedningen. Den bliver den ikke mere tør af.
  5. Luk skuffen i, og giv nu din medister i airfryer 30 minutter ved 180 grader. Så er den klar til servering og helt perfekt med sprødt bacon.

Næringsindhold

Kalorier563kcalProtein40gFedt44gMættet fedt16gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt19gKolesterol144mgNatrium737mgKalium574mgVitamin A14IUVitamin C1mgCalcium28mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på medister i airfryer

Hvis du endnu ikke har prøvet medister i airfryer, så er chancen her.

En lækker og velsmagende medisterpølse, der omvikles med bacon, og derefter steges i den effektive airfryer.

Har du en rest til overs, så brug den gerne på madpakken dagen efter. For medisteren smager super godt på et stykke rugbrød.

Sådan kan du også tilberede medisterpølse:

  • Medister i ovn
  • Stegt medister
  • Flødekartofler med medister i svøb

Servering

Medister i airfryer kan serveres med forskellige slags tilbehør, alt afhængig af hvor sundt det skal være.

Det kan være med kogte kartofler, dampet broccoli og gerne en opbagt sovs eller brun sovs. Skal det være lidt mere sundt kan sovsen udelades.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Grethe skriver

    august 27, 2025 at 11:07 am

    Jeg skal aldrig mere lave medister på pande. Det er alletiders opskrift.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 27, 2025 at 4:06 pm

      Hej Grethe
      Dejligt at høre - og ja, det er genialt at tilberede medisterpølse i airfryer 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Kaj skriver

      september 26, 2025 at 11:15 am

      Davs man skal huske at prikke nogle huller i pølsen 👍

      Svar
  2. Linda Ploug skriver

    maj 03, 2025 at 5:27 pm

    Tak for jeres rigtige gode opskrifter, jeg bruger dem meget også til airfryer, jeg har en Ninja airfryer og det passer næsten med temperaturen som jeres
    Endnu en gang tak for opskrifterne
    Jeg er stor fan af jer

    Svar
  3. Kurt Alex Møller skriver

    februar 27, 2025 at 10:55 am

    Jeg laver selv min medister pølser så ved jeg hvad der er kommet i.
    Det bliver ikke sidste gang jeg lave det.
    Det smager godt og giver en hele andre smag når man bruger bacon.

    Svar
  4. Ib skriver

    juni 11, 2024 at 3:57 pm

    5

    Svar
  5. Per Ramsdal skriver

    marts 26, 2024 at 6:16 pm

    Hej Holger. Er det umuligt at lave medister i airfryer, uden at den bliver omviklet med bacon? Hilsen Per

    Svar
  6. Marianne Riknagel skriver

    december 29, 2023 at 2:57 pm

    Hej jeg har prøvet at bage dit sønderjyske rugbrød tre gange og alle gange er de falde sammen, tror du der er noget galt med opskriften eller er det mig der er noget galt med. Venlig hilsen Marianne Riknagel

    Svar
  7. B.Vester skriver

    oktober 28, 2023 at 5:11 pm

    Ungkarl, 71 år !
    Har lige lavet en 500gr medister, som det første i min 3,5ltr Cosori airfryer, med din opskrift, uden bacon (jeg er stor nok), og skåret den perfekte pølse ud i 5 stk. og skal nu fryse de 4 ned, efter at have indtaget det første stk. med en skive rugbrød m/smør og rødbeder og lidt sennep !
    PS: jeg varmede vandet i bunden til ca. 90 grader i min Micro ovn, og gav den 19m v/180gr først, og 15m v/180gr i anden omgang, jeg er jo 1st gang bruger !
    De resterende 4 dele blev omgående lagt i 2ltr fryseposer, og hhv. både svejset i 2 stk. pr. pose, og senere lagt i fryseren !
    Tak for ideen, den virker klart for mig !

    Svar
  8. bredkjaer@mail.dk skriver

    december 09, 2020 at 1:20 pm

    Hej Madens Verden
    Er en airfryer og en actifryer det samme?

    Mvh Ruth Bredkjær

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 12, 2020 at 6:48 am

      Hej Ruth
      Både og. Actifry er Tefals bud på den populære varmluftsovn, mens Airfryer fremstilles af Phillips og andre mærker. Tefal har en arm i maskinen, der drejer rundt, mens den almindelige Airfryer mere fungerer som en effektiv miniovn. Jeg synes den almindelige Airfryer fungerer bedst, men det er jo en smagssag.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required