• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Lagkage med hindbær, makron og Daim

Lagkage med hindbær, makron og Daim

lagkage med hindbær og makron
En lækker lagkage med hindbær, makron og Daim på toppen. Alletiders bedste lagkage. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  21. december 2023 - Udgivet:  29. april 2020

Del gerne:
12k
SHARES
FacebookMessenger12kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.
  2. Opskrift på lagkage med hindbær
  3. Lagkage med hindbær, makron og Daim
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.

Sådan laver du den lækre lagkage med hindbær, makron og Daim fra Newyorker By Heart.

En super skøn lagkage med knas, som kan anvendes til alt fra en stille kop eftermiddagskaffe eller som fødselsdagslagkage. Eller tag lagkagen med til kollegerne på jobbet.

Du kan anvende færdigkøbte lagkagebunde - eller prøv at lave disse hjemmebagte lagkagebunde.

Se også disse opskrifter:

  • Hindbærlagkage med hjemmelavet creme
  • Rutebilslagkage - opskrift på lagkage med rutebiler
  • Jordbærlagkage
  • Bananlagkage med banan og chokolade
  • Lagkage - klassisk opskrift med bær og konditorcreme

Opskrift på lagkage med hindbær

lagkage med hindbær og makron

Lagkage med hindbær, makron og Daim

Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.
Bedømmelse
4.8 fra 121 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 8 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Madens Verden

Ingredienser

  • 3 stk. lagkagebunde
  • 5 dl piskefløde
  • 0,5 pose makroner
  • 1 pose hindbær - frosne
  • flormelis
  • vaniljesukker
  • 1 stk. Daim
  • portvin

Fremgangsmåde

  • Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag.
  • Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
  • Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
  • Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
  • Læg 1 lagkagebund på en stor tallerken/fad og dryp med portvin (igen, kan udelades).
  • Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
  • Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
  • Drys til sidst med hakket Daim.
  • Den må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
452
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
110
mg
37
%
Natrium
 
278
mg
12
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
47
g
16
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
32
g
36
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
994
IU
20
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
97
mg
10
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nyd den lækre lagkage med hindbær og makron til en kop kaffe. Kan selvfølgelig serveres som kage til en fødselsdag.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Grethe Bergholdt

    juni 11, 2024 at 6:12 pm

    Opskrift ønskes

    Svar
  2. Åse johansen

    maj 04, 2023 at 9:20 am

    Jeg kogte frosne hindbær op med vanille og sukker og husblas. Så blev fløden ikke tynd. Fantastisk kage, lavet til min veninde til tøsefrokost 75 år. Super

    Svar
    • Susanne

      september 13, 2023 at 9:31 am

      Vil du fortælle hvor meget husblas du bruger? Tak

      Svar
  3. Jane Jensen

    august 25, 2021 at 11:26 am

    Hvorfor mon FROSNE hindbær? Jeg benyttede sæsonen til at lave en version med friske brombær … både i fløden som her, men også som pynt på toppen sammen med Daim.

    Svar
  4. Mia

    april 18, 2021 at 8:54 am

    Ser virkelig lækker ud 🤤🥰
    Men anbefales det ikke at frosne hindbær koges op inden brug ?

    Svar
  5. Karin

    april 18, 2021 at 8:52 am

    Frosne hindbær skal koges først

    Svar
  6. Pia

    december 05, 2020 at 11:15 pm

    Byttede Makroner ud med knuste Rutebiler. Det blev faktisk også en god lagkage :-), frisk.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required