• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Nemme lagkagebunde i springform på to måder

Holger Rørby Madsen
Lagkagebunde er nemme at bage selv, og du kan enten bage lagkagebundene enkeltvis eller samlet, hvorefter de skæres ud. Derefter anvendes de naturligvis til sådan en lagkage her. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Kage

Oversigt over indhold

  1. Se hvordan du bager nemme lagkagebunde i en springform. Du kan bage lagkagebundene enkeltvis - eller alle på samme tid, og derefter skære dem ud.
  2. Opskrift på lagkagebunde
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
4.75 fra 12 stemmer
Gå til opskrift

Se hvordan du bager nemme lagkagebunde i en springform. Du kan bage lagkagebundene enkeltvis - eller alle på samme tid, og derefter skære dem ud.

Prøv at lave hjemmebagte lagkagebunde, for det er faktisk meget nemmere end du tror.

Her kan du se hvordan du enten bager tre lagkagebunde på samme tid - hvorefter de skæres ud.

Eller bag dem en ad gangen, som jeg synes er bedre. Her får man mere kagesmag i lagkagebundene ved at bage dem enkeltvis.

Opskriften giver tre hjemmebagte lagkagebunde, og bedre bliver det ikke.

Opskrift på lagkagebunde

4.8 fra 12 stemmer
RetKager
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Mængde: 3 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 250 gram smør - blødt, tages ud af køleskab i god tid
  • 250 gram sukker
  • 4 hele æg
  • 125 gram hvedemel
  • 125 gram kartoffelmel
  • 1 teskefuld bagepulver
  • 2 teskefulde vaniljesukker
  • + smør og lidt sukker til springformen
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Det er vigtigt, at smørret er meget blødt, så husk at tage det ud af køleskabet i god tid. Skær smørret i mindre stykker, og kom det op i skålen til røremaskinen.
  • Rør ved laveste hastighed, og kom så sukkeret ved.
  • Tilsæt også æggene et ad gangen, og kom så grad vist vaniljesukker, bagepulver og hvedemelet i.
  • Rør det godt sammen, og tag skålen af.
  • Smør en springform godt med smør, og drys bunden med lidt sukker.
  • Nu kan du så vælge enten at bage hele dejen på samme tid i springformen, og så skære den ud i tre lagkagebunde efter bagningen. Eller bage lagkagebundene enkeltvis.
  • Hvis du vil bage hele dejen på én gang, hælder du dejen op i springformen, og bager den midt i ovnen ved 170 grader varmluft, og her vil bagetiden være cirka 35-40 minutter. Men hold øje med den.
  • Hvis du hellere vil bage dine lagkagebunde enkeltvis, hælder du en tredjedel af dejen i springformen, og bager den ved 200 grader varmluft. Her er bagetiden cirka 8-10 minutter, men igen skal du holde øje med den. Når lagkagebunden ser gylden og lækker ud, ja så er den færdig.
  • Tag lagkagebunden ud af springformen, smør formen igen, drys med sukker, og hæld dej i. Gentag med den sidste tredjedel af dejen. Det er meget nemt.

Næringsindhold

Næringsindhold
Nemme lagkagebunde i springform på to måder
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

De hjemmebagte lagkagebunde kan du blandt andet bruge i disse lækre lagkager:

klassisk lagkage med bær
Klassisk lagkage med bær og konditorcreme
Se opskriften
lagkage med hindbær og makron
Lagkage med hindbær, makron og Daim
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 39
  • 47
  • 8
  • 3
  • 5
  • 16
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anna-Maria Pedersen

    november 11, 2023 at 11:58 pm

    Der er ikke meget sjov i at stille et spørgsmål her, når der aldrig bliver svaret.
    Jeg har de samme spørgsmål, som allerede er nævnt ovenfor????

    Svar
  2. Anette

    maj 29, 2023 at 2:20 pm

    Hvor mange cm er springformen til dine lagkagebunde?
    Giver en enkeltportion lagkagecreme 400 gram?
    Tak for mange dejlige opskrifter 🤗

    Svar
  3. Michael

    april 10, 2021 at 10:03 am

    Hej Holger
    Hvilken str. springform passer opskriften til?
    Og er mængden for kartoffelmelet rigtig?
    Jeg går ud fra at det blandes med hvedemelet, ikke?
    På forhånd tak
    Mvh, Michael

    Svar
  4. Zhanna

    marts 26, 2021 at 8:36 am

    Hej , vil I dobbelt tjekke hvornår og hvor meget kartoffelmel skal kom i. Det er lidt uklart ifl opskriften.
    Hilsen, Zhanna Granvig

    Svar

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Hjemmelavede fuldkorns burgerboller og bøffer
Wienerstang med kanelcreme og hasselnødder »

Populært indhold lige nu

Rengøring af emhætte

Rengøring af emhætte både indvendigt og filtre

billede af rabarbercrumble med kokos

Rabarbercrumble med kokos

kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe med kartofler

Bikuber er lækre kager lavet af marengs, som derefter fyldes med flødeskum tilsat hakket chokolade. En klassisk og populær marengskage. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Bikuber - nemme kager af marengs med flødeskum

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.8 fra 12 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetKager
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Mængde: 3 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!