Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem hindbærlagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.
Sådan laver du den lækre lagkage med hindbær, makron og Daim fra Newyorker By Heart.
En super skøn hindbærlagkage med knas, som kan anvendes til alt fra en stille kop eftermiddagskaffe eller som fødselsdagslagkage.
Eller tag lagkagen med til kollegerne på jobbet.
Du kan anvende færdigkøbte lagkagebunde - eller prøv at lave disse hjemmebagte lagkagebunde.
Opskrift på lagkage med hindbær
Ingredienser
- 3 stk. lagkagebunde
- 5 deciliter piskefløde
- 0,5 pose makroner
- 1 pose frosne hindbær
- flormelis
- vaniljesukker
- 1 stk. Daim
- portvin
Sådan gør du
- Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag.
- Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
- Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
- Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
- Læg 1 lagkagebund på en stor tallerken/fad og dryp med portvin (igen, kan udelades).
- Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
- Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
- Drys til sidst med hakket Daim.
- Den må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.
Næringsindhold
Se også disse opskrifter på lagkage:
Jeg kogte frosne hindbær op med vanille og sukker og husblas. Så blev fløden ikke tynd. Fantastisk kage, lavet til min veninde til tøsefrokost 75 år. Super