• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Cremefraiche dressing

Cremefraiche dressing

Denne cremefraiche dressing er inspireret af den smagfulde italienske gremolata med persille, citronskal og hvidløg, der giver en skøn frisk smag. Foto: Charlotte Mithril
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
458
SHARES
FacebookMessenger458PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  29. juni 2021

Indhold

  1. Denne gremolata-inspirerede cremefraiche dressing er frisk og lækker. Spis den til kylling, fisk, grøntsager eller sommerens grillmad.
  2. Opskrift på cremefraiche dressing
  3. Frisk cremefraiche dressing
  4. Gremolata inspireret
  5. Serveringstips

Denne gremolata-inspirerede cremefraiche dressing er frisk og lækker. Spis den til kylling, fisk, grøntsager eller sommerens grillmad.

Denne cremefraiche dressing kan pifte alle retter op.

Citronskallen giver masser af aroma og gør den dejlig frisk, mens persille og hvidløg giver masser af smag.

Og så kan den laves på ganske kort tid.

Se også disse lækre opskrifter:

  • Kartoffelsalat
  • Røget sild med bagt kartoffel og cremefraiche
  • Peberrodscreme

Opskrift på cremefraiche dressing

Denne cremefraiche dressing er inspireret af den smagfulde italienske gremolata med persille, citronskal og hvidløg, der giver en skøn frisk smag. Foto: Charlotte Mithril
charlotte mithrilCharlotte Mithril

Frisk cremefraiche dressing

4.50 fra 2 stemmer
Samlet tid 10 minutter min
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 bundt persille - gerne bredbladet
  • 1 citron - brug kun skallen
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g creme fraiche
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl og hak persille fint.
  2. Hak hvidløg fint.
  3. Skyl citronen og riv skallen – husk kun at bruge det gule.
  4. Bland persille, hvidløg og citronskal grundigt, så aroma fra hvidløg og citronskal kommer godt ind i persillen.
  5. Vend urteblandingen i cremefraiche og smag din cremefraiche dressing til med salt og peber.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Gremolata inspireret

Du kender måske gremolata, som er et lækkert urtedrys fra Italien, der typisk bruges til kød.

Gremolata består af persille, hvidløg og citronskal og er utrolig smagfuld og aromatisk.

Den lækre kombination er dog også fantastisk til grøntsager eller som her i en dressing med creme fraiche.

Serveringstips

Denne friske dressing er fantastisk til både kød- og grøntsagsretter.

Den skaber en dejlig friskhed til fisk eller let kød som kylling, mens den cremede dressing er rigtig god til at skabe fylde til for eksempel grillede eller ovnbagte grøntsager.

Du kan også bruge dem som en let og frisk dip til chips eller grøntsagstænger.

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required