Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Cremefraiche dressing

Cremefraiche dressing

Denne cremefraiche dressing er inspireret af den smagfulde italienske gremolata med persille, citronskal og hvidløg, der giver en skøn frisk smag. Foto: Charlotte Mithril
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
478
SHARES
FacebookMessenger478PinterestEmailSMS

Denne gremolata-inspirerede cremefraiche dressing er frisk og lækker. Spis den til kylling, fisk, grøntsager eller sommerens grillmad.

Denne cremefraiche dressing kan pifte alle retter op.

Citronskallen giver masser af aroma og gør den dejlig frisk, mens persille og hvidløg giver masser af smag.

Og så kan den laves på ganske kort tid.

Se også disse lækre opskrifter:

  • Kartoffelsalat
  • Røget sild med bagt kartoffel og cremefraiche
  • Peberrodscreme

Opskrift på cremefraiche dressing

Frisk cremefraiche dressing

charlotte mithrilCharlotte Mithril
4.5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 10 minutter min
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 bundt persille (gerne bredbladet)
  • 1 citron ( brug kun skallen)
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g creme fraiche
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og hak persille fint.
  2. Hak hvidløg fint.
  3. Skyl citronen og riv skallen - husk kun at bruge det gule.
  4. Bland persille, hvidløg og citronskal grundigt, så aroma fra hvidløg og citronskal kommer godt ind i persillen.
  5. Vend urteblandingen i cremefraiche og smag din cremefraiche dressing til med salt og peber.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Gremolata inspireret

Du kender måske gremolata, som er et lækkert urtedrys fra Italien, der typisk bruges til kød.

Gremolata består af persille, hvidløg og citronskal og er utrolig smagfuld og aromatisk.

Den lækre kombination er dog også fantastisk til grøntsager eller som her i en dressing med creme fraiche.

Serveringstips

Denne friske dressing er fantastisk til både kød- og grøntsagsretter.

Den skaber en dejlig friskhed til fisk eller let kød som kylling, mens den cremede dressing er rigtig god til at skabe fylde til for eksempel grillede eller ovnbagte grøntsager.

Du kan også bruge dem som en let og frisk dip til chips eller grøntsagstænger.

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required