Den bedste opskrift på kyllingfilet i agrodolce, der er en italiensk sur-sød sauce, som blandt andet laves af hvidvin og honning. En nem hverdagsret.
Kyllingfilet i agrodolce er en typisk ret fra det nordlige Italien, og den er faktisk meget nem at lave.
Navnet på retten lyder måske som en besværlig omgang, men faktisk er der blot tale om stegte kyllingefileter, der tilberedes sammen med en simpel sur-sød sauce.
Som i så mange andre italienske retter er sovsen lavet med blandt andet hvidvin, og det er blandt sherryeddike og akacie honning, der giver det sur-søde modspil i retten.
Og her er der også anvendte de klassiske ingredienser i det italienske køkken som fennikel, hvidløg og peberfrugt, der simrer møre i saucen.
Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.
Se også min populære
Gitte Harslund
Hvornår skal tomaterne i og skal de skæres ud ?
Tore Blaabjerg
hvor købes sherryeddike
Holger Rørby Madsen
Hej Tore
I mange supermarkeder, og ellers bruger du bare en anden eddike - evt. en hvidvinseddike. Den er også fin.
Alt det bedste
Holger