Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingeschnitzler

Kyllingeschnitzler

kyllingeschnitzler paneret
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
48
SHARES
FacebookMessenger48PinterestEmailSMS

Denne opskrift på kyllingeschnitzler med tilbehør er med paneret kyllingeschnitzel, som du nemt laver af kyllingebryst. Paneres hurtigt i æg og rasp.

Kyllingeschnitzler er nem og hurtig hverdagsmad med paneret kyllingeschnitzel og tilbehør.

Retten er simpel at lave, og under opskriften er der gode forslag til tilbehør til schnitzlerne.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Paneret kylling med stuvede ærter
  • Stegning af kyllingebryst i ovn
  • Wienerkylling
  • Kyllingebryst i airfryer

Opskrift på kyllingeschnitzler

Opskriften er beregnet til fire personer med to schnitzler til hver, men det skyldes at de jo flækkes, og derfor er der reelt et stykke kyllingebryst til hver.

Kyllingeschnitzler

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Denne opskrift på kyllingeschnitzler med tilbehør er med paneret kyllingeschnitzel, som du nemt laver af kyllingebryst. Paneres hurtigt i æg og rasp.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 2 æg
  • rasp (gerne en panko rasp)
  • salt og friskkværnet peber
  • smør (og olie til stegning)
  • 2 tsk paprika (kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære fedt og andre urenheder af kyllingebryst fileterne.
  2. Hvert stykke kyllingebryst flækkes derefter i to halve med en skarp kniv, så de er nogenlunde lige tykke. Dermed har du otte stykker kød til dine kyllingeschnitzler, hvor der laves to til hver person.
  3. I en dyb tallerken piskes æg sammen.
  4. I en anden tallerken vendes rasp sammen med paprika. Jeg plejer at bruge panko rasp til paneret kyllingeschnitzel, men en almindelig rasp er også fin.
  5. Vend ny kyllingefileterne i de sammenpiskede æg - og derefter i rasp. Tryk kødet let ned i raspen og læg til side.
  6. Varm en pande op ved en god varme, og kom smør og olie på panden. Spar ikke på fedtstoffet, da stegeskorpen på dine kyllingeschnitzler så ikke bliver så vellykket.
  7. Når smørret er smeltet, kommes kyllingeschnitzlerne på panden, og du kan stege fire ad gangen. Så de steges altså i to omgange.
  8. Stegetiden på paneret kyllingeschnitzel er ca. 3 minutter på hver side. Men husk altid at gennemstege kyllingekød! Krydres derefter med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier203kcalKulhydrater0.3gProtein35gFedt6gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.03gKolesterol178mgNatrium787mgKalium591mgKostfibre0.1gSukker0.2gVitamin A241IUVitamin C5mgCalcium20mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tilbehør

De færdigstegte kyllingeschnitzler serveres straks, og evt. sammen med noget af dette tilbehør:

Spidskålssalat

Timiankartofler i ovn

Blomkålsris

Grøn kartoffelsalat med ærter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole Mortensen skriver

    august 14, 2024 at 10:07 am

    Perfekt

    Svar
  2. Frede skriver

    april 22, 2021 at 10:49 am

    Jeres nye browser er dum kan ikke gemme link og læse det igen ??

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 22, 2021 at 1:05 pm

      Hej Frede
      Altså på din egen liste? Opret dig med din mail, og så er du sikker på de altid er gemt. Browsere opfører sig forskelligt, og derfor er der desværre ikke garanti for at alt bliver gemt - medmindre man lige opretter sig. Mailen bliver ikke brugt til andet end det 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required