• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kyllingesandwich

Kyllingesandwich

billederesultat for kyllingsandwich
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  31. oktober 2024 - Udgivet:  27. september 2023

Indhold

  1. Kyllingesandwich, der laves helt fra bunden med meget nemme og lækre sandwichbrød. Fyldet er spidskål, tomat, kylling og bacon.
  2. Opskrift på kyllingesandwich
  3. Kyllingesandwich
  4. Tips

Kyllingesandwich, der laves helt fra bunden med meget nemme og lækre sandwichbrød. Fyldet er spidskål, tomat, kylling og bacon.

Du kan meget let lave kyllingesandwich med fyld af spidskål og disse brød skal du prøve.

Dejen røres nemt sammen om morgenen, og sandwichbrødene kan så bages sidst på eftermiddagen. Uden æltning.

Fyldet består blandt andet af kylling og spidskål, og det er en meget sund sandwich, hvor brødene også bages med grahamsmel.

Jeg har ikke puttet dressing i disse sandwiches, fordi jeg simpelthen ikke synes det er nødvendigt. Men det kan du jo selv afgøre. Hvis du er til sandwich med klassisk dressing, kan du med fordel se vores opskrift på sandwich med kylling og karry.

Opskriften giver 12 mindre kyllingesandwiches, og det passer med mad til fire personer. Er der et par i overskud, ja så er de super gode til frokost dagen efter.

Du kan selv følgelig også vælge at dele dejen i større stykker, og på den måde lave brødene større. Det er op til dig.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Italiensk sandwich
  • Bøfsandwich
  • Flæskestegssandwich
  • Ribbensandwich

Opskrift på kyllingesandwich

billederesultat for kyllingsandwich
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingesandwich

5 fra 1 stemme
Kyllingesandwich, der laves helt fra bunden med meget nemme og lækre sandwichbrød. Fyldet er spidskål, tomat, kylling og bacon.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Hævetid 8 timer t
Samlet tid 9 timer t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 611
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Brød bages af
  • 3,5 dl vand - lunkent
  • 5 g gær
  • 325 g Manitoba hvedemel
  • 75 g grahamsmel
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
Fyld i kyllingesandwich er
  • 1 lille spidskål
  • 3 stk kyllingebryst
  • 12 skiver bacon
  • 3 tomater

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at røre dejen til brødene sammen om morgenen. Gær røres ud i vandet, og hvedemelet blandes sammen med grahamsmel, sukker og salt, som derefter røres i dejen. Det tager et minut, og du anvender blot en grydeske.
  2. Dæk til med husholdningsfilm og et viskestykke, og lad det hæve 8-10 timer ved stuetemperatur.
  3. Tag dejen ud på et bord med lidt mel, og fold det sammen. Træk dejen aflang og del i 12 stykker, som stilles på en bageplade. Dejen skal ikke efterhæves, men bages direkte i ovnen ved 275 grader over- og underluft i cirka 15-20 minutter. Lad brødene køle lidt af.
  4. Steg bacon i ovn til det er sprødt, og læg på fedtsugende papir.
  5. Kyllingebryst gennemsteges cirka 4-5 minutter på hver side på panden eller grill, eventuelt med en paprikamarinade. Krydr med lidt salt og peber. Køles lidt af og skæres derefter i tynde skiver på skrå.
  6. Spidskålen snittes i helt tynde strimler fra spidsen og ind, mens tomaterne skæres i skiver.
  7. Skær brødene over, læg snittet spidskål på underen, derpå kylling, tomat og bacon og til sidst overen. Klem let sammen og så kan du nyde en lækker kyllingesandwich klar til servering. Du kan også komme lidt hjemmelavet karrydressing på.

Næringsindhold

Kalorier: 611kcalKulhydrater: 91gProtein: 46gFedt: 6gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 72mgNatrium: 1512mgKalium: 1179mgKostfibre: 11gSukker: 2gVitamin A: 707IUVitamin C: 103mgCalcium: 132mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Sådan en hjemmelavet kyllingesandwich kan sagtens serveres som aftensmad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required