Kyllingesandwich, der laves helt fra bunden med meget nemme og lækre sandwichbrød. Fyldet er spidskål, tomat, kylling og bacon.
Du kan meget let lave kyllingesandwich med fyld af spidskål og disse brød skal du prøve.
Dejen røres nemt sammen om morgenen, og sandwichbrødene kan så bages sidst på eftermiddagen. Uden æltning.
Fyldet består blandt andet af kylling og spidskål, og det er en meget sund sandwich, hvor brødene også bages med grahamsmel.
Jeg har ikke puttet dressing i disse sandwiches, fordi jeg simpelthen ikke synes det er nødvendigt. Men det kan du jo selv afgøre. Hvis du er til sandwich med klassisk dressing, kan du med fordel se vores opskrift på sandwich med kylling og karry.
Opskriften giver 12 mindre kyllingesandwiches, og det passer med mad til fire personer. Er der et par i overskud, ja så er de super gode til frokost dagen efter.
Du kan selv følgelig også vælge at dele dejen i større stykker, og på den måde lave brødene større. Det er op til dig.
Se også de lækre opskrifter på:
Opskrift på kyllingesandwich
Kyllingesandwich
Ingredienser
Brød bages af
- 3,5 dl vand - lunkent
- 5 g gær
- 325 g Manitoba hvedemel
- 75 g grahamsmel
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
Fyld i kyllingesandwich er
- 1 lille spidskål
- 3 stk kyllingebryst
- 12 skiver bacon
- 3 tomater
Fremgangsmåde
- Start med at røre dejen til brødene sammen om morgenen. Gær røres ud i vandet, og hvedemelet blandes sammen med grahamsmel, sukker og salt, som derefter røres i dejen. Det tager et minut, og du anvender blot en grydeske.
- Dæk til med husholdningsfilm og et viskestykke, og lad det hæve 8-10 timer ved stuetemperatur.
- Tag dejen ud på et bord med lidt mel, og fold det sammen. Træk dejen aflang og del i 12 stykker, som stilles på en bageplade. Dejen skal ikke efterhæves, men bages direkte i ovnen ved 275 grader over- og underluft i cirka 15-20 minutter. Lad brødene køle lidt af.
- Steg bacon i ovn til det er sprødt, og læg på fedtsugende papir.
- Kyllingebryst gennemsteges cirka 4-5 minutter på hver side på panden eller grill, eventuelt med en paprikamarinade. Krydr med lidt salt og peber. Køles lidt af og skæres derefter i tynde skiver på skrå.
- Spidskålen snittes i helt tynde strimler fra spidsen og ind, mens tomaterne skæres i skiver.
- Skær brødene over, læg snittet spidskål på underen, derpå kylling, tomat og bacon og til sidst overen. Klem let sammen og så kan du nyde en lækker kyllingesandwich klar til servering. Du kan også komme lidt hjemmelavet karrydressing på.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Sådan en hjemmelavet kyllingesandwich kan sagtens serveres som aftensmad.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: