Her er opskriften på en super god sandwich med kylling og karry. Der er også bacon, purløg og en lækker karrydressing i denne sandwich. Sådan en hjemmelavet sandwich med kylling og karry er nem aftensmad, der samtidig er sund.
Her er opskriften på både hjemmelavede sandwichbrød og karrydressing, og der skal selvfølgelig også lidt bacon i den.
I stedet for kylling kan du sagtens bruge lidt kalkunbryst, hvis du har sådan en rest liggende.
Jeg har anvendt hjertesalat i denne sandwich, men iceberg eller hovedsalat er også godt.
Opskriften giver 4 sandwichboller.
Ingredienser til sandwich med kylling og karry
Hjemmelavede sandwichboller - opskrift i linket
4 blade hjertesalat
2 stykker stegt kyllingefilet
8 skiver bacon
8 skiver tomat
4 skiver løg
Friskklippet purløg
Karrydressing laver du af
2 spiseskefulde mayonnaise
2 teskefulde karry
Fremgangsmåde
- Bag en portion hjemmelavede sandwichboller med gulerødder og græskarkerner - se link til opskrift længere oppe. De er nemlig rigtig gode. Eller køb nogle sandwichboller, hvis ikke du har tiden til selv at bage dem.
- Krydr kyllingebryst med en blandet marinade af lidt olivenolie, parika, løgpulver, salt og friskkværnet peber, og steg kødet cirka fem minutter på hver side, tag det af, køl lidt ned - og skær kyllingebrysterne i tynde skiver på skrå.
- Skyl salatbladene under koldt vand, og slyng dem tørre.
- Tomaterne skærer du i tynde skiver, og det samme med løget.
- Lav en nem karrydressing med mayonnaise og karry - rør dressingen blank.
- Skær sandwichbollerne over, og smør undersiderne med et godt lag karrydressing.
- Læg et salatblad på, dernæst skiver af stegt kylling, tomat, løg og bacon.
- Øverst klipper du lidt frisk purløg, og så skal toppen bare på. Klem sandwichen let sammen.
Den må gerne stå og hvile en time, så smagen når at sætte sig.
Del dine ideer og tanker med os andre her: