• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

billede med kyllingepande
Kyllingepande er en både skøn, nem og hurtig opskrift på kylling i pande, der steges med hakkede tomater, pasta og fløde. En super god hverdagsret med masser af smag. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  23. januar 2022 - Udgivet:  23. januar 2022

Del gerne:
2.8k
SHARES
FacebookMessenger2.8kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.
  2. Opskrift på panderet med kylling
  3. Nem kyllingepande med pasta og tomat
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Kyllingepande med grøntsager
4.7 fra 98 stemmer
Gå til opskrift

Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.

En hurtig kyllingepande, der blandt andet indeholder pasta, tomat og en lækker og cremet flødesovs. Det er næsten alt hvad man bede om.

Kyllingepande laves på under 25 minutter fra du går i gang, og derfor er det en nem ret på de der travle hverdage, hvor der ikke altid er tid til de store udskejelser i køkkenet. Men hvor du alligevel gerne vil spise en god omgang mad.

Opskriften er beregnet til fire personer. Fløden kan udskiftes med en madlavningsfløde for en lidt mere fedtfattig udgave.

Se også disse opskrifter:

Kylling i fad

Kartofler med kylling i fad

Pikant kylling

Opskrift på panderet med kylling

billede med kyllingepande

Nem kyllingepande med pasta og tomat

Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.
Bedømmelse
4.7 fra 98 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 løg løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

  • Pasta koges i saltet vand - se her hvordan pasta saltes og koges. Jeg har i opskriften anvendt pastapenne, men pastaskruer og lignende er selvfølgelig også fine til retten. Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
  • Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern, og svitses på en varm pande. Steg gerne i lidt olivenolie i cirka fem minutter.
  • Imens hakker du løget groft og hvidløgsfed hakkes fint. Løg og hvidløg svitses sammen kyllingekødet i to minutter.
  • Kom paprika og oregano ved sammen med hakkede tomater, tomatpasta, vand, en bouillonterning og fløde. Du kan bruge hønsebouillon eller hvad du nu har.
  • Lad det koge op under omrøringen i panden, og lad det derefter simre fem minutter.
  • Den kogte pasta kommes ved og vendes rundt, og retten varmes igennem. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber, og til sidst drysses retten med lidt finthakket persille.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
637
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
204
mg
68
%
Natrium
 
1121
mg
49
%
Kalium
 
953
mg
27
%
Kulhydrater
 
55
g
18
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
34
g
68
%
Vitamin A
 
1587
IU
32
%
Vitamin C
 
35
mg
42
%
Calcium
 
129
mg
13
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Kyllingepande serveres straks sammen med dampet broccoli og et stykke hjemmebagt ciabattabrød. Eller fransk bondebrød.

Kyllingepande med grøntsager

Du kan også lave en kyllingepande med grøntsager, hvor du tilsætter flere grøntsager til retten. Det er blandt andet en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet på.

Her kan du blandt andet anvende rester af squash, gulerødder, peberfrugt eller spidskål.

Grøntsagerne skæres i mindre stykker, og svitses med når kyllingekødet har fået lidt farve. Bønner og ærter kan i øvrigt også indgå i retten, så vær ikke bange for at tilføje mere grønt til kyllingepanden.

Bruger du større mængde grøntsager, kan du måske anvende lidt mindre pasta eller kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anthon

    februar 05, 2025 at 8:16 pm

    Syntes den var meget fed

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 06, 2025 at 5:01 pm

      Hej Anthon
      Fløde kan skiftes ud med en mere mager madlavningsfløde eller mælk. Så bliver den lettere 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Elena

    januar 08, 2025 at 5:16 pm

    Super lækker opskrift. Hvor lang holder den færdige ret sig i køleskabet?

    Svar
  3. Lone

    oktober 27, 2024 at 5:08 pm

    Tak for en dejlig opskrift.
    Den er et stort hit herhjemme🤩
    Svitser dog løgene til de begynder at tage farve og så kommer jeg kyllingen i. Ellers synes jeg at der er for meget “bid” i løgene (efter min smag)😅
    Vh. Lone

    Svar
  4. Dorte Hansen

    august 23, 2022 at 2:26 pm

    Kan retten fryses til senere brug

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 23, 2022 at 5:19 pm

      Hej Dorte
      Ja, det kan den sagtens 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Sheena

    september 29, 2021 at 10:27 am

    Kan man lave retten dagen i forvejen? 😀

    Svar
  6. Susanne

    marts 23, 2021 at 2:59 pm

    Lidt fløde???? 3 dl !!!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 24, 2021 at 7:54 am

      Hej Susanne
      Ja, bare nogle enkelte dryp fløde 🙂
      Nej, du kan selvfølgelig sagtens skære mængden af fløde ned, eller eventuelt anvende en mere mager madlavningsfløde. Det er også ganske fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required