Her får du min opskrift på kyllingelår med ovnfritter, der er et sikkert hit hos både store og små. Det er sprøde kyllingelår lavet i ovn.
Kyllingelår med ovnfritter er skøn mad, som hele familien vil værdsætte.
Her steges de store kyllingelår sprøde i ovnen, og det smarte er, at det sker samtidig med at du laver de lige skønne pommes frites klar sammen med kyllingelårene.
Retten er populær hos børn, men bestemt lige så lækker som ret til voksne.
Du skal beregne et stort kyllingelår (indeholder både over- og underlår) pr. person. Men lav gerne rigeligt, da kyllingelårene er lækre i en madpakke.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kyllingelår med ovnfritter

Kyllingelår med ovnfritter
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og beklæd to bageplader med bagepapir.
- Læg kyllingelår på den ene plade, og her skal du bruge store kyllingelår, altså hvor der både er over- og underlår.
- Olie røres med lidt BBQ-krydderi eller paprika, hvorefter lårene pensles. Drys også med lidt salt.
- Kom bagepladen med kyllingelår ind på næstnederste rille i ovnen, og giv dem nu ca. 45 minutter.
- Bagekartofler skæres i stænger, og jeg plejer at lave ni pommes frites af hver bagekartoffel. Du behøver ikke skrælle kartoflerne.
- Kom stængerne i en skål, og vend med lidt olie, krydderi og salt. Fordel stængerne på den anden bageplade, men læg dem på pladen, så de ikke rører hinanden.
- Stil pladen med dine ovnfritter ind på næstøverste rille i ovnen, og giv dem ca. 45 minutter.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Note
De sprøde kyllingelår med ovnfritter serveres med en lækker salat til, eventuelt min spidskålssalat.
Bemærk, at de stegte kyllingelår er klar lidt før dine ovnfritter, men det gør ingenting, da kyllingelårene gerne må stå og køle lidt af, da de er meget varme.
Se også disse opskrifter:
Halv grillkylling med pommes frites lavet i ovn
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments