• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingegryde med fløde og paprika

Kyllingegryde med fløde og paprika

billederesultat for kyllingegryde
4.8 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
70
SHARES
FacebookMessenger70PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 11. januar 2023 - Udgivet: 11. januar 2023

Kyllingegryde er en dejlig ret, der laves med kyllingebryst, fløde og paprika, og samtidig er kogetiden kort. God hverdagsmad med kogte ris.

Kyllingegryde er meget nem at lave, da retten dels koges med kyllingebrystfilet, og dels har en meget kort kogetid.

Derfor er den god på de travle hverdage, hvor du ikke har meget tid, men alligevel også vil have god mad.

Gryderetten kan sagtens varieres, hvor forårsløg kan erstattes af almindelige løg, og du kan også anvende andre grøntsager i retten.

Der er anvendt en dåse cherrytomater på dåse, som jeg synes er gode til denne type mad, men du kan sagtens også bare bruge en almindelig dåse hakkede tomater.

Opskriften på kyllingegryde er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på kyllingegryde

billederesultat for kyllingegryde
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingegryde med fløde og paprika

4.77 fra 17 stemmer
Kyllingegryde er en dejlig ret, der laves med kyllingebryst, fløde og paprika, og samtidig er kogetiden kort. God hverdagsmad med kogte ris.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 682
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kyllingebryst
  • 4 gulerødder
  • 2 bundter forårsløg
  • 2 spsk paprika
  • 2,5 dl fløde
  • 1 dåse cherrytomater - eller hakkede tomater
  • 1 spsk tomatpasta
  • 1 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk basilikum - tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g ris

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebrystfileterne skæres ud i mere mundrette tern. Brunes af i en stegegryde med lidt olivenolie, og krydres med salt og peber. Steg i 3-4 minutter ved en god varme.
  2. Gulerødder skæres i tynde skiver og forårsløg i en centimeter tykke skiver på skrå. Kommes ved kyllingen. Steges et par minutter.
  3. Kom paprika ved sammen med fløde, tomater, tomatpasta, vand, bouillon og basilikum, og lad det koge op.
  4. Skru ned for varmen, og lad nu din kyllingergryde simre i 15 minutter, så gulerødderne netop er møre. Du kan om nødvendigt tilsætte lidt mere vand, hvis du ønsker en lidt tyndere sovs.
  5. Smages til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier: 682kcalKulhydrater: 68gProtein: 39gFedt: 27gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.02gKolesterol: 167mgNatrium: 1088mgKalium: 915mgKostfibre: 4gSukker: 5gVitamin A: 11250IUVitamin C: 7mgCalcium: 75mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Den færdige kyllingegryde serveres straks sammen med de kogte ris og en lækker romainesalat.

Se flere opskrifter

  • billederesultat for kartofler med kylling i ovn
    Kartofler med kylling i fad
  • billederesultat for kylling og pasta i tomatflødesovs
    Kylling og pasta i tomatflødesovs
  • billederesultat for one pot kylling med ris
    One pot kylling med ris
  • kylling stroganoff
    Opskrift på Kylling Stroganoff - en lækker gryderet med kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required