Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

billederesultat for kyllingefad med ost og bacon
4.9 fra 38 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.7k
SHARES
FacebookMessenger3.7kPinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.

Prøv lige dette lækre kyllingefad med ost og bacon, som er en rigtig familieret.

Kyllingefadet laves med kyllingebryst filet, og dertil kommer så blandt andet ost, bacon og fløde.

Den skønne kyllingeret serveres med ris eller kartofler, og retten er ikke svær at lave.

Herbamare kan i øvrigt udskiftes med 1-2 almindelige bouillonterninger.

Opskrift på kyllingefad med ost

Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.9 fra 38 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst (afpudset og halveret)
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk. Herbamare (grøntsagsbouillon)
  • ½ l piskefløde (du kan selvfølgelig bruge madlavningsfløde, hvis du hellere vil det)
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • 2 spsk soja
  • 1 pakke bacon (i skiver)
  • 2 håndfulde mozzarella (revet, andre oste kan også bruges)
  • Lidt persille (finthakket)

Fremgangsmåde

  1. Kom fløde, bouillon, soja og sennep i en gryde, bland det sammen og bring det i kog. Tag det af varmen og rør hvidløg i.
  2. Kom de halverede kyllingestykker i et ovnfast fad og drys med salt og friskkværnet peber.
  3. Hæld den varme sauce over og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 30 minutter.
  4. Imens steges bacon sprødt og afdryppes på køkkenrulle. Skær det i mindre stykker.
  5. Når de 30 minutter er gået, drysses ost og bacon over retten og dit kyllingefad med ost og bacon sættes tilbage i ovnen i 15 minutter.
  6. Tag kyllingefadet ud og drys med finthakket persille.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Kyllingefad med ost og bacon serveres med enten ris eller kartofler til.

Desuden er en god salat også perfekt til det lækre kyllingefad.

Se også disse opskrifter:

  • Kyllingefad med ris og druer - lækker mad i fad
  • Vinbondens kyllingefad med hele kyllingelår
  • Pasta med ærter og bacon i bechamelsauce
  • Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler
  • Kylling med porrer og bacon i fad
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Else skriver

    marts 02, 2025 at 2:57 pm

    Super nem - fantastisk smag. Jeg lavede kartoffeltårne til med stor succes.

    Svar
  2. Lise skriver

    oktober 13, 2024 at 11:09 am

    Bare så lækker. Jeg har lavet den flere gange til gæster. Og så er den tilmed nem.

    Svar
  3. Navn *Thomas Mouritsen skriver

    oktober 25, 2023 at 8:42 pm

    super let og lækker og vær ikke bange for hvidløgne , det passer super godt med mængden, alt i alt lækker ret...

    Svar
  4. Linda jensen skriver

    maj 08, 2021 at 10:54 am

    Hvor meget bruger man hvis man har billionterning

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 08, 2021 at 3:53 pm

      Hej Linda
      Jeg ville blot bruge en terning - det burde passe fint.
      Rigtig god fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar
  5. Karina skriver

    marts 15, 2021 at 10:20 am

    det skal prøves 😀😀😀😀

    Svar
  6. Anne-Dorte skriver

    marts 15, 2021 at 10:19 am

    Soja??? Hvordan se den ud???

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 15, 2021 at 10:33 am

      Hej Anne-Dorte
      Soja køber du i supermarkedet, og det er godt i mange retter.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required