Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.
Prøv lige dette lækre kyllingefad med ost og bacon, som er en rigtig familieret.
Kyllingefadet laves med kyllingebryst filet, og dertil kommer så blandt andet ost, bacon og fløde.
Den skønne kyllingeret serveres med ris eller kartofler, og retten er ikke svær at lave.
Herbamare kan i øvrigt udskiftes med 1-2 almindelige bouillonterninger.
Opskrift på kyllingefad med ost
Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst - afpudset og halveret
- salt og friskkværnet peber
- 2 tsk. Herbamare - grøntsagsbouillon
- ½ l piskefløde - du kan selvfølgelig bruge madlavningsfløde, hvis du hellere vil det
- 1 spsk dijonsennep
- 2 fed hvidløg - presset
- 2 spsk soja
- 1 pakke bacon - i skiver
- 2 håndfulde mozzarella - revet, andre oste kan også bruges
- Lidt persille - finthakket
Fremgangsmåde
- Kom fløde, bouillon, soja og sennep i en gryde, bland det sammen og bring det i kog. Tag det af varmen og rør hvidløg i.
- Kom de halverede kyllingestykker i et ovnfast fad og drys med salt og friskkværnet peber.
- Hæld den varme sauce over og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 30 minutter.
- Imens steges bacon sprødt og afdryppes på køkkenrulle. Skær det i mindre stykker.
- Når de 30 minutter er gået, drysses ost og bacon over retten og dit kyllingefad med ost og bacon sættes tilbage i ovnen i 15 minutter.
- Tag kyllingefadet ud og drys med finthakket persille.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Kyllingefad med ost og bacon serveres med enten ris eller kartofler til.
Desuden er en god salat også perfekt til det lækre kyllingefad.
Se også disse opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Else skriver
Super nem - fantastisk smag. Jeg lavede kartoffeltårne til med stor succes.