• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

billederesultat for kyllingefad med ost og bacon
4.9 fra 38 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.6k
SHARES
FacebookMessenger3.6kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  8. maj 2021 - Udgivet:  14. december 2020

Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.

Prøv lige dette lækre kyllingefad med ost og bacon, som er en rigtig familieret.

Kyllingefadet laves med kyllingebryst filet, og dertil kommer så blandt andet ost, bacon og fløde.

Den skønne kyllingeret serveres med ris eller kartofler, og retten er ikke svær at lave.

Herbamare kan i øvrigt udskiftes med 1-2 almindelige bouillonterninger.

Opskrift på kyllingefad med ost

billederesultat for kyllingefad med ost og bacon
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

4.87 fra 38 stemmer
Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 stk. kyllingebryst - afpudset og halveret
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk. Herbamare - grøntsagsbouillon
  • ½ l piskefløde - du kan selvfølgelig bruge madlavningsfløde, hvis du hellere vil det
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 fed hvidløg - presset
  • 2 spsk soja
  • 1 pakke bacon - i skiver
  • 2 håndfulde mozzarella - revet, andre oste kan også bruges
  • Lidt persille - finthakket

Fremgangsmåde
 

  1. Kom fløde, bouillon, soja og sennep i en gryde, bland det sammen og bring det i kog. Tag det af varmen og rør hvidløg i.
  2. Kom de halverede kyllingestykker i et ovnfast fad og drys med salt og friskkværnet peber.
  3. Hæld den varme sauce over og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 30 minutter.
  4. Imens steges bacon sprødt og afdryppes på køkkenrulle. Skær det i mindre stykker.
  5. Når de 30 minutter er gået, drysses ost og bacon over retten og dit kyllingefad med ost og bacon sættes tilbage i ovnen i 15 minutter.
  6. Tag kyllingefadet ud og drys med finthakket persille.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kyllingefad med ost og bacon serveres med enten ris eller kartofler til.

Desuden er en god salat også perfekt til det lækre kyllingefad.

Se også disse opskrifter:

  • Kyllingefad med ris og druer - lækker mad i fad
  • Vinbondens kyllingefad med hele kyllingelår
  • Pasta med ærter og bacon i bechamelsauce
  • Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler
  • Kylling med porrer og bacon i fad
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Else

    marts 02, 2025 at 2:57 pm

    Super nem - fantastisk smag. Jeg lavede kartoffeltårne til med stor succes.

    Svar
  2. Lise

    oktober 13, 2024 at 11:09 am

    Bare så lækker. Jeg har lavet den flere gange til gæster. Og så er den tilmed nem.

    Svar
  3. Navn *Thomas Mouritsen

    oktober 25, 2023 at 8:42 pm

    super let og lækker og vær ikke bange for hvidløgne , det passer super godt med mængden, alt i alt lækker ret...

    Svar
  4. Linda jensen

    maj 08, 2021 at 10:54 am

    Hvor meget bruger man hvis man har billionterning

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 08, 2021 at 3:53 pm

      Hej Linda
      Jeg ville blot bruge en terning - det burde passe fint.
      Rigtig god fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar
  5. Karina

    marts 15, 2021 at 10:20 am

    det skal prøves 😀😀😀😀

    Svar
  6. Anne-Dorte

    marts 15, 2021 at 10:19 am

    Soja??? Hvordan se den ud???

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 15, 2021 at 10:33 am

      Hej Anne-Dorte
      Soja køber du i supermarkedet, og det er godt i mange retter.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required