• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Kyllingebryst i peberflødesovs - nem opskrift

billederesultat for kyllingebryst i peberflødesovs
Kyllingebryst i peberflødesovs er en både nem og lækker hverdagsret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Kan serveres med ris, mos eller eventuelt søde kartoffel fritter. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  4. maj 2024 - Udgivet:  7. juni 2023

Del gerne:
2k
SHARES
FacebookMessenger2kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Min opskrift på kyllingebryst i peberflødesovs, der nemt bliver din nye livret. Den er simpel at lave i fad i ovnen og er lækker aftensmad.
  2. Opskrift
  3. Kyllingebryst i peberflødesovs - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.8 fra 140 stemmer
Gå til opskrift

Min opskrift på kyllingebryst i peberflødesovs, der nemt bliver din nye livret. Den er simpel at lave i fad i ovnen og er lækker aftensmad.

Kyllingebryst i peberflødesovs bliver hurtigt en ny favorit hjemme hos dig, og det er altså en omgang hverdagsmad, som alle vil elske.

Nem aftensmad, hvor kyllingebryst fileter tilberedes i et fad sammen med en skøn peberflødesovs med bacontern.

Der kan også anvendes andre grøntsager, herunder gulerødder squash, blomkål eller hvad du nu lige har af rester i køleskabet.

På den måde kan retten også være med til at hindre madspild.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og på grund af fløden er retten selvfølgelig ikke lige til en slankekur.

Se også disse opskrifter:

  • Karbonader i fad - med rosmarin og peberflødesovs
  • Millionbøf i fad - oksekød med kartoffelmos
  • Mørbrad i fad - populær ret med bacon og cocktailpølser

Opskrift

billederesultat for kyllingebryst i peberflødesovs

Kyllingebryst i peberflødesovs - nem opskrift

Min opskrift på kyllingebryst i peberflødesovs, der nemt bliver din nye livret. Den er simpel at lave i fad i ovnen og er lækker aftensmad.
Bedømmelse
4.8 fra 140 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 200 g bacon - i tern
  • 1 stort rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 3 dl fløde - mere, hvis der ønskes mere sovs
  • 1 spsk gastrik - kan udelades
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Varm en pande godt op og kom en god klat smør i. Steg nu kyllingebryst fileterne et par minutter på hver side, så de får en god stegeskorpe. Krydr med salt og peber, og læg fileterne i en bradepande eller ildfast fad.
  • Kom nu bacontern i panden, og lad dem stege næsten sprøde.
  • Rødløg og hvidløg hakkes fint, mens peberfrugten skæres i små tern. Kommes ved de stegte bacontern, og steger videre et minuts tid.
  • Tilsæt så paprika, oregano og fløde og gerne en skefuld gastrik. Har du ikke gastrik, kan du komme en spiseskefuld hvidvinseddike og en teskefuld sukker i. Smag til med salt og peber. Tilsæt lidt mere fløde hvis der ønskes mere sovs. Den kan sagtens trække 1-2 deciliter fløde mere.
  • Lad det koge op og hæld så forsigtigt peberflødesovsen over kyllingebryst fileterne.
  • Steges ca. 25 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
485
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
19
g
119
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
165
mg
55
%
Natrium
 
1751
mg
76
%
Kalium
 
668
mg
19
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
40
g
80
%
Vitamin A
 
2166
IU
43
%
Vitamin C
 
46
mg
56
%
Calcium
 
86
mg
9
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kyllingebryst i peberflødesovs serveres straks sammen med en lækker kartoffelmos, kogte ris eller søde kartoffelfritter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dorthe Salchow

    august 28, 2024 at 4:23 pm

    Jeg bruger altid kun meget lidt fløde her måske 50-75 ml, erstatter med mælk og bouillon. Jeg synes altid det er blevet godt.

    Svar
  2. Birgit

    maj 02, 2024 at 4:20 pm

    Mums

    Svar
  3. Erling Bengtsson

    januar 29, 2024 at 5:26 pm

    Jeg har netop levet kyllingebryst i flødepebersovs. Det smager godt, men der bliver meget lidt sovs. Jeg har fulgt opskriften og den eneste væde er saften fra rød peber og 3 dl.fløde. Hvad kan jeg supplere med for at få mere dyppelse.
    Venlig hilsen
    Erling Bengtsson

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 29, 2024 at 7:12 pm

      Hej Erling
      Tak for det. Man skal aldrig mangle sovs 🙂
      Du kan bare tilsætte lidt mere fløde, og så smage til.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. keld kreutzfeldt-andersen

    februar 13, 2023 at 8:57 am

    Hej Holger - du havde en opskrift på laks med ris eller pasta men har du også nogle opskrifter på torsk med forskelligt tilbehør evt. i fad
    Bruger dine opskrifter meget og er virkelig begyndt at kunne lide at lave mad efter jeg fandt dine opskrifter så TAK 🙂
    Mvh Keld

    Svar
  5. Tina

    august 31, 2022 at 11:08 am

    Kan man komme aubergine i? Og hvis ja, skal den så tilberedes på nogen måde først ?

    Svar
  6. Lis Nordstrøm

    august 13, 2022 at 8:18 pm

    Skøn opskrift en himmerigsmundfuld, jeg tilføjede en gulerod,broccoli samt lidt champignon kan anbefales

    Svar
  7. Susan Nilsen

    august 29, 2021 at 10:05 am

    Kylling i Flødepebersovs er let at lave og smager virkelig godt. Jeg kom en skiveskåret gulerod i også og serveret fritter til af søde kartofler.

    Svar
  8. Kim Frandsen

    august 28, 2021 at 10:29 am

    Bedste kyllingebryst jeg har fået, kan klart anbefales!

    Svar
  9. Lonny

    august 21, 2021 at 6:46 pm

    Rigtig lækket ret, den får 5 stjerner herfra.

    Svar
  10. Hannele

    maj 16, 2021 at 11:23 am

    lyder dejligt

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required