• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Kyllingebryst i airfryer med stegetid og temperatur

Kyllingebryst i airfryer med stegetid og temperatur

Kyllingebryst i Airfryer er en både nem og sund måde at lave kylling på. Kyllingefileterne krydres med en dejlig marinade, hvorefter de steges i kurven. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.8 fra 41 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.8k
SHARES
FacebookMessenger2.8kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. september 2024 - Udgivet:  24. januar 2020

Kyllingebryst i airfryer er en genial og nem måde at lave aftensmad på.

Kyllingekødet får en hurtig omgang marinade, hvorefter den tilberedes i 20 minutter i din varmluftsfriture. Det er både nemt og godt.

Opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op til flere.

Oversigt
  • Kyllingebryst i airfryer - nem opskrift
  • Tip
  • Sund mad i airfryer
  • Hel kylling i airfryer - nem opskrift
  • Pommes frites i airfryer - hjemmelavede
  • Kyllingelår i airfryer - nem opskrift
  • Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • Æggekage i airfryer
  • FAQ
  • Kommentarer
Kyllingebryst i Airfryer er en både nem og sund måde at lave kylling på. Kyllingefileterne krydres med en dejlig marinade, hvorefter de steges i kurven. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingebryst i airfryer - nem opskrift

4.76 fra 41 stemmer
Her kan du se hvordan du nemt tilbereder kyllingebryst i airfryer. Kyllingefileterne krydres først med en lækker paprikamarinade.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 238
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • salt

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebrystfileterne soigneres, hvor du lige skærer evt. uønsket fedt fra.
  2. Rør olivenolie sammen med paprika. Du kan også tilsætte en teskefuld soja til marinaden, hvis du ønsker dette.
  3. Pensl kyllingefileterne med marinaden og krydr med lidt salt. Lad gerne lige kødet trække fem minutter.
  4. Læg et stykke tilpasset bagepapir ned i kurven til din airfryer, og kom kyllingebryst fileterne i. Hæld også en sjat vand ned i beholderen. Så er beholderen nemmere at gøre rent bagefter.
  5. Kyllingebryst i airfryer skal nu have ca. 20 minutter ved 180 grader. Er det meget store stykker kyllingebryst forlænges tiden med nogle minutter, men pas på med ikke at stege kyllingekødet fuldstændig tørt. Omvendt skal kyllingekød jo også være gennemstegt, og opnå en kernetemperatur på 75 grader.

Næringsindhold

Kalorier: 238kcalKulhydrater: 0.3gProtein: 43gFedt: 6gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.03gKolesterol: 128mgNatrium: 232mgKalium: 750mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.2gVitamin A: 214IUVitamin C: 9mgCalcium: 10mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Kyllingebryst fra airfryeren serveres straks, eventuelt sammen med spidskål, der ligeledes kan tilberedes i airfryeren. Tilbehør kan også være en lækker perlebygsalat. Du kan søge opskrifterne frem i søgefeltet øverst på siden.

Flere inspirerende opskrifter:

Sund mad i airfryer

4.8 fra 11 stemmer
Her får du min opskrift på sund mad i airfryer, som kun tager 10 minutter at tilberede. Laves med kylling, karry, spidskål og gulerødder.
Gå til opskrift
sund mad i airfryer med kylling og spidskål

Hel kylling i airfryer - nem opskrift

4.8 fra 70 stemmer
Min opskrift på en hel kylling i Airfryer. Sådan laver du en mør kylling med sprødt skind som man kender fra en friture. Men uden fedtet.
Gå til opskrift
billederesultat for hel kylling i airfryer

Pommes frites i airfryer - hjemmelavede

4.7 fra 85 stemmer
Min opskrift på pommes frites i airfryer. Se hvordan du nemt og godt laver sprøde fritter næsten uden olie. Inklusiv tid, temperatur og tips.
Gå til opskrift
billederesultat for pommes frites i Airfryer

Kyllingelår i airfryer - nem opskrift

4.8 fra 12 stemmer
Sådan laver du sprøde og nemme kyllingelår i airfryer. Den perfekte opskrift på kyllingelår med marinade, der nemt steges i airfryeren.
Gå til opskrift
kyllingelår i airfryer

Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg

5 fra 1 stemme
Få min opskrift på italiensk gris i airfryer. En nem og lækker ret til airfryer, og den er med koteletter, peberfrugt, hvidløg og tomater.
Gå til opskrift
Italiensk gris i airfryer

Æggekage i airfryer

5 fra 10 stemmer
Du kan nemt lave en æggekage i airfryer. Her er den perfekt opskrift på en skøn æggekage i din airfryer, serveret med bacon, tomat og purløg.
Gå til opskrift
æggekage i airfryer

FAQ

Hvor lang tid skal kyllingebryst have i airfryer?

Kyllingebryst skal steges i ca. 20 minutter ved 180 grader i airfryer.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sterna

    april 17, 2024 at 4:53 pm

    Hvad er en actifry

    Svar
  2. Trine

    februar 01, 2024 at 1:29 pm

    Puha. Af frygt for ikke at nå at få svar, prøver jeg alligevel.
    Jeg har nogle kæmpe krabater på ca 350 g, hvor længe vil du skyde på at de skal have i A.F.?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 01, 2024 at 2:14 pm

      Hej Trine
      Du skal ikke frygte noget som helst - her er vi for at hjælpe hinanden 🙂
      Mit umiddelbare bud er nok ca. 25 minutter - måske en smule mere. Men mål kernetemperaturen med et stegetermometer, og tag dem ud ved 75 grader. Så er de perfekte.
      God fornøjelse
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Lea Lund

    januar 23, 2024 at 1:38 pm

    Det er ikke nødvendigt, at ligge bagepapir i kurven. Det tager effekten af, at varmen skal cirkulere og maden ender også med, at ligge og koge. Maden bliver bedre uden papir og der er slip let i airfryeren, så den er nem at gøre ren, uanset hvad du laver

    Svar
  4. Susanne Larsen

    december 04, 2023 at 6:39 pm

    Hej
    Tænker på at købe en airfryer...hvad mener du der er bedst at vælge, en airfryer med et eller to skuffer. Vi et 2 personer Til hverdag

    Svar
    • Randi

      januar 07, 2024 at 6:18 pm

      Jeg har valgt at købe en med et stort rum der kan deles op (jeg syntes at obh havde den der virkede bedst kvalitetsmæssigt). Dette rum har så en adskiller så jeg kan tilberede to ting med forskellig forberedelsestid - eller jeg kan lave en stor portion fx en hel kylling.
      Jeg har i dag set at elgiganten nu har en airfryer med to varmelegemer med en stor skuffe der også kan opdeles - den kan rumme hele 10.2 liter (meget stort), men pga opdeleren også praktisk til bare jer to

      Svar
  5. Hans-Henrik

    november 08, 2023 at 5:30 pm

    Hej hvad er en sjat vand ?? Skriv dog nogle rigtige tal

    Svar
    • Ole

      november 12, 2023 at 3:25 am

      En sjat (som regel olie eller vand):

      Passende mængde, når man hælder fx Olivenolie ud over en Salat. Kan i princippet være alt fra en spiseske til en deciliter (dog oftere en spiseske end en deciliter).

      Bare lige sådan så det dækker bunden, 1/2 cm eller lignende, afhængigt af hvor lavt din rist / indsats er fra bunden, den skal det jo selvfølgelig ikke overstige 🙂

      Svar
  6. Bue

    juli 08, 2023 at 8:43 am

    Hvis man kun laver et kyllingebryst skal tiden så halveres

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 08, 2023 at 2:34 pm

      Nej 🙂

      Svar
  7. Sophie Jensen

    november 22, 2022 at 12:18 pm

    Hej
    Nu har jeg læst på flere opskrifter at man ikke skal bruge bagepapir i Air freyer og på nogle opskrifter skal man bruge det.
    Tak på forhånd
    Hilsen Sophie

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 05, 2023 at 7:29 am

      Hej Sophie
      Det er også korrekt. Luften skal kunne cirkulere rundt, og det kan den også her. Men du kan sagtens tilberede kyllingebrystfileterne direkte på risten - uden bagepapir. Her bruger jeg det kun for at slippe for lidt rengøring 🙂
      Håber det giver mening.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  8. Ulla Haugaard

    oktober 29, 2022 at 8:28 am

    Tænker meget på at købe en airfryer. Og kigger opskrifter og brug af en sådan i øjeblikket.
    Kan se du har bagepapir i opskriften på kyllingebrystfilet.
    Er det ganske almindelig bagepapir du bruger?

    Venlig hilsen Ulla Haugaard

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 29, 2022 at 2:45 pm

      Hej Ulla
      En airfryer er en dejlig maskine, og den er glad for. Men man skal huske, at det selvfølgelig også er en ekstra maskine, der også fylder lidt 🙂
      Bortset fra det kan den bestemt anbefales.
      Ja, det er helt almindeligt bagepapir, og generelt kan man bruge de samme ting i en airfryer, som du kan i din ovn.
      God fornøjelse - og spørg endelig hvis der er mere du er i tvivl om.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required